Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Jaya the Cat cântă la Atelierul de Producție din București

Trupa olandezo-americană Jaya the Cat revine după doi ani la Bucureşti pentru un concert la Atelierul de Producție pe 6 octombrie de la ora 22. Formația își promovează cel de-al patrulea album The New International Sound of Hedonism.
Jaya the Cat

Jaya the Cat (foto: Lars Krueger)

Trupa olandezo-americană Jaya the Cat revine după doi ani la Bucureşti pentru un concert la Atelierul de Producție pe 6 octombrie de la ora 22. Formația își promovează cel de-al patrulea album The New International Sound of Hedonism. Programul din deschidere și cel de după Jaya the Cat îi vor aparține lui Lady Raizah (Dharma Creative).

Jaya the Cat

Jaya the Cat (2012) (Foto: Lars Krueger www.jayathecat.com)

Jaya The Cat înseamnă:

  • Geoff Lagadec – Vocal, chitara
  • David "The Germ" Germain (ex- SHADOWS FALL) - tobe, percutie, Vocal
  • Jordi Newcastle (ex- WEALTHY BEGGAR) – chitara, Vocal
  • Jan Jaap “Jay” Onverwagt (ex- GREEN LIZARD) – Bass, Vocal
  • Johan Van 't Zand (ex- MARK FOGGO) - clape
Coperta The New International Sound of Hedonism - Jaya the Cat

Coperta The New International Sound of Hedonism - Jaya the Cat

Jaya The Cat a petrecut ultimii doi ani scriind și înregistrând în camere de hotel și în culise prin Europa. Rezultatul se anunță a fi cel mai bun până în prezent. Trupa a rămas fidelă soundului ce poate fi descris ca un amestec original de reggae, ska și punk-rock, cu doze de dub și beat-uri dance hall.

Cu clasicele “Here Come The Drums”, “Unconditional Love” și “Fake Carreras” trupa oferă fanilor hardcore energia așteptată, iar cu piese precum “Bos en Lommerweg” și “Thank You” arată o abordare mai matură și mai apropiată genului pop. Pentru “Put A Boombox On My Grave”, Jaya The Cat a colaborat cu Jonny "Itch" Fox din fosta trupă The King Blues din Marea Britanie, iar pentru piesa calypso-reggae “Late Night Sonic Insurrection” a apelat la Adam Parsons din Captain Accident and The Disasters. Secvențele interpretate la corn aparțin trupei olandeze de jazz The New Cool Collective.

Evenimentul va fi organizat de Rock Events cu sprijinul Atelierului de Producție. Biletele costă în primă fază 25 de lei, pentru detalii accesați agenda InfoMusic.

Jaya The Cat - Here Come The Drums

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo lanseaza EP-ul B3 - VIDEO

Placebo, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ , va lansa pe 12 octombrie EP-ul B3. Materialul...

Închide