Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Iron Maiden, headliner la Download Festival, posibil concert în România

Iron Maiden si Rammstein sunt primele nume care au confirmat pentru festivalul Download din Marea Britanie. Sunt promoteri care se afla in discutii pentru un posibil concert Iron Maiden în Romania.
Mascota Iron Maiden, Eddie

Mascota Iron Maiden, Eddie

Organizatorii festivalului Download au anunțat că ediția de anul viitor va avea loc în perioada 14 - 16 iunie 2013 la Donington Park, Marea Britanie. Festivalul a ajuns la ediția cu numarul 10 și promite nume sonore din muzica internațională iar legendara trupa britanică Iron Maiden și nemții de la Rammstein sunt primele nume anunțate. Biletele se vor pune în vânzare pe 27 septembrie.

download-festival-2013

Începând din 2003, la Download Festival au susținut concerte nume sonore ce acoperă întreaga sfera rock & metal precum: Marilyn Manson, Sepultura, Audioslave, Evanescence, Metallica, Slipknot, Black Sabbath, Anthrax, Motorhead, Slayer, System of a Down, Alice in Chains, Lordi, Iron Maiden, Dream Theater, Judas Priest, HIM, Cavalera Conspiracy, Motley Crue, Meshuggah, Apocalyptica și mulți alții.

Potrivit unor surse din piața internă, promoterii negociază un posibil concert Iron Maiden în România anul viitor. Fanii Maiden s-au înfierbântat la vederea afișului Ost Fest 2013 care va avea loc între 7 și 9 iunie 2013. Chiar dacă nu a fost anunțat niciun nume, tema The Release of the Beasts ne duce cu gândul la celebra mascotă Eddie.

Mascota Iron Maiden, Eddie

Mascota Iron Maiden, Eddie

Obține informații suplimentare despre eveniment:

RECOMANDARE:Cumpără un disc Iron Maiden

album-iron-maiden-the-book-of-soulsalbum-iron-maiden-from-fear-to-eternity-bestof-1990-2010album-iron-maiden-somewhere-back-in-time-bestof-1980-1989album-iron-maiden-somewhere-in-timealbum-iron-maiden-maiden-england-88

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rammstein revine la București pentru un concert în iulie 2013

Wir halten das Tempo… sau, pe românește, Păstrăm ritmul... este motto-ul celor de la Rammstein pentru anul 2013. Nemții concertează...

Închide