Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Incubus lanseaza un album Best Of... - TRACKLIST

Incubus va lansa pe 22 octombrie un album Best Of... intitulat The The Essential. Discul contine 28 de piese extrase din intreaga discografie a trupei.

Publicat

pe

Incubus
Incubus

Formația americană Incubus a pregătit o nouă surpriză amatorilor de rock alternativ și va lansa pe 22 octombrie o nouă compilație Best Of... Materialul poartă numele The The Essential și conține 28 de piese extrase din întreaga discografie a trupei. Se pare că aceasta este o cale de compromis având in vedere ca solistul Brandon Boyd a anunțat ca Incubus va lua o pauză, însă nu exclude posibilitatea de a lansa un album solo.

Incubus

If Not Now, When?, ultimul album de studio pe care americanii l-au lansat în 2011 a marcat și încheierea contractului cu Epic Records. Boyd a declarat că se simte mult mai liber, pe cont propriu, din moment ce colaborarea cu casa de discuri nu s-a terminat într-o notă tocmai pozitivă. Ultima perioadă a marcat și schimbarea conducerii companiei, motiv pentru care membrii Incubus au fost destul de neglijați. Boyd spune că experiența a fost una benefică pentru că i-a învățat să se descurce pe cont propriu și cu toate că rockerii nu resping ideea de a colabora cu o altă casă de discuri în viitor, pe viitor vor încerca să se descurce singuri.

Tracklist The The Essential

Disc 1

  1. Version
  2.  A Certain Shade Of Green
  3.  Redefine
  4.  New Skin
  5.  Summer Romance (Anti-Gravity Love Song)
  6.  Pardon Me
  7.  Stellar
  8.  Drive
  9.  Crowded Elevator
  10.  Wish You Were Here
  11.  Nice To Know You
  12.  Warning
  13.  Are You In?
  14.  Circles

Disc 2

  1. Megalomaniac
  2. Talk Shows On Mute
  3. Agoraphobia
  4. Monuments and Melodies
  5. Pantomime
  6. Make A Move
  7. Anna Molly
  8. Dig
  9. Oil And Water
  10. Love Hurts
  11. Black Heart Inertia
  12. Adolescents
  13. Promises, Promises
  14. In The Company Of Wolves
Comentează

Trending