Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Incubus lanseaza un album Best Of... - TRACKLIST

Incubus va lansa pe 22 octombrie un album Best Of... intitulat The The Essential. Discul contine 28 de piese extrase din intreaga discografie a trupei.
Incubus

Formația americană Incubus a pregătit o nouă surpriză amatorilor de rock alternativ și va lansa pe 22 octombrie o nouă compilație Best Of... Materialul poartă numele The The Essential și conține 28 de piese extrase din întreaga discografie a trupei. Se pare că aceasta este o cale de compromis având in vedere ca solistul Brandon Boyd a anunțat ca Incubus va lua o pauză, însă nu exclude posibilitatea de a lansa un album solo.

Incubus

If Not Now, When?, ultimul album de studio pe care americanii l-au lansat în 2011 a marcat și încheierea contractului cu Epic Records. Boyd a declarat că se simte mult mai liber, pe cont propriu, din moment ce colaborarea cu casa de discuri nu s-a terminat într-o notă tocmai pozitivă. Ultima perioadă a marcat și schimbarea conducerii companiei, motiv pentru care membrii Incubus au fost destul de neglijați. Boyd spune că experiența a fost una benefică pentru că i-a învățat să se descurce pe cont propriu și cu toate că rockerii nu resping ideea de a colabora cu o altă casă de discuri în viitor, pe viitor vor încerca să se descurce singuri.

Tracklist The The Essential

Disc 1

 1. Version
 2.  A Certain Shade Of Green
 3.  Redefine
 4.  New Skin
 5.  Summer Romance (Anti-Gravity Love Song)
 6.  Pardon Me
 7.  Stellar
 8.  Drive
 9.  Crowded Elevator
 10.  Wish You Were Here
 11.  Nice To Know You
 12.  Warning
 13.  Are You In?
 14.  Circles

Disc 2

 1. Megalomaniac
 2. Talk Shows On Mute
 3. Agoraphobia
 4. Monuments and Melodies
 5. Pantomime
 6. Make A Move
 7. Anna Molly
 8. Dig
 9. Oil And Water
 10. Love Hurts
 11. Black Heart Inertia
 12. Adolescents
 13. Promises, Promises
 14. In The Company Of Wolves

Citește mai multe despre Incubus
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Kempes şi Rezident Ex - PROGRAM ACCES și MEET & GREET

Au mai ramăs două zile până la singurul concert Kempes şi Rezident Ex din capitală. Accesul în interiorul Arenelor Romane...

Închide