Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

How to Destroy Angels lansează un nou EP

How To Destroy Angels, noul proiect muzical al lui Trent Reznor (Nine Inch Nails) va lansa în pe 13 noiembrie al doilea EP intitulat An Omen.
How To Destroy Angels

How To Destroy Angels

Formația How To Destroy Angels, noul proiect muzical al lui Trent Reznor (Nine Inch Nails) va lansa pe 13 noiembrie al doilea EP intitulat An Omen. Materialul va fi distribuit la noua casă de discuri, Columbia Records, în urma unui parteneriat prin care trupa va fi nevoită să lanseze albumul de debut în primăvara anului viitor.

Trend cântă în acest proiect alături de soția lui, Mariqueen Maandig (ex-West Indian Girl) și vechiul său prieten și colaborator Atticus Ross. EP-ul va fi disponibil doar în format digital download și vinil.

How To Destroy Angels

How To Destroy Angels │ FOTO: www.facebook.com

După ce au și-au adjudecat Globul de Aur, Trent Reznor și Atticus Ross au câștigat în 2011 și premiul Oscar pentru cea mai bună coloana sonoră. Este vorba despre filmul The Social Network regizat de David Fincher (Seven și The Curious Case of Benjamin Button) care urmărește povestea controversată a lui Mark Zuckerberg, tânărul care a creat rețeaua Facebook.

Tracklist An Omen

  1. Keep It Together
  2. Ice Age
  3. On The Wing
  4. The Sleep Of Reason Produces Monsters
  5. The Loop Closes
  6. Speaking In Tongues

Citește mai multe despre Nine Inch NailsTrent Reznor
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Changing Skins așteaptă cu nerăbdare lansarea primului album

Changing Skins își face încălzirea pentru concertul de lansare a albumului de debut cu un spectacol în cadrul festivalului Berii...

Închide