Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Heart a lansat un nou videoclip, Fanatic - VIDEO

Noul videoclip Heart poarta numele Fanatic si poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa de pe noul album de studio care va fi lansat pe 2 octombrie.

Publicat

pe

Heart - surorile Wilson: Ann (dreapta) și Nancy (stânga)
Heart - surorile Wilson: Ann (dreapta) și Nancy (stânga) │ FOTO: www.facebook.com

Fanatic, noul videoclip lansat de Heart poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe cel de-al 14-lea album care va fi lansat pe 2 octombrie prin labelul Legacy Recordings (parte din Sony Music). Ann Wilson care este și producătoarea discului îl descrie drept cel mai heavy rock album al lor de până acum. Materialele au fost înregistrate prin camere de hotel și studiouri de pe coasta de vest a Statelor Unite.

Heart - surorile Wilson: Ann (dreapta) și Nancy (stânga)

Heart - surorile Wilson: Ann (dreapta) și Nancy (stânga) │ FOTO: www.facebook.com

Cele două surori Ann și Nancy Wilson vor fi onorate cu o stea pe celebrul bulevard Hollywood din Los Angeles. Jerry Cantrell și Mike Inez (Alice In Chains) vor prezenta ceremonia dezvăluirii stelei cu numărul 2481 în categoria RECORDING, chiar în fața clădirii Musician’s Institute pe 25 septembrie 2012. În aceeași zonă se regăsesc stelele primite de Journey și Motley Crue. Surorile Wilson au demonstrat în anii “70 că și femeile pot cânta rock. Ele nu s-au rezumat doar la interpretarea vocală și la reprezentarea trupei, ci au compus piese și au cântat la instrumente.

Melodii precum “Crazy on You”, “Magic Man”, “Barracuda”, “Straight On” se numără printre hiturile anilor “70, fiind urmate în decada următoare de ”These Dreams”, “Alone”, “What About Love”, “If Looks Could Kill” și “Never”. Trupa Heart a vândut peste 35 de milioane de albume, a fost de 4 ori nominalizată la Grammy, primind un premiu pentru întreaga carieră din partea GRAMMY Foundation Northwest Chapter.

Tracklist Fanatic

  1. Fanatic
  2. Dear Old America
  3. Walkin’ Good (featuring Sarah McLachlan)
  4. Skin and Bones
  5. Million Miles
  6. Pennsylvania
  7. Mashallah
  8. Rock Deep (Vancouver) 5
  9. 9 Crunch
  10. Corduroy Road
Comentează

Trending