Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

GUNS N' ROSES va cânta la un concert caritabil alături de Neil Young

Guns N’Roses va lua parte la acțiunile caritabile întreprinse de Neil Young și soția lui pentru ajutorarea persoanelor cu deficiențe fizice sau de vorbire. De 26 de ani, organizația celor doi soți Young – Bridge School organizează astfel de concerte.
Concert caritabil The Bridges School

Guns N’Roses va lua parte la acțiunile caritabile întreprinse de Neil Young și soția lui pentru ajutorarea persoanelor cu deficiențe fizice sau de vorbire. De 26 de ani, organizația celor doi soți Young – Bridge School organizează astfel de concerte. Trupa lui Axl Roses se va alătura acestui demers în perioada 20-21 octombrie la Amfiteatrul Shoreline din Mountain View, în California.

Guns N’Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 – Rock The City

Guns N’Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 – Rock The City

Neil Young va cânta alături de formația sa Crazy Horse, printre invitați numărându-se Jack White, Sarah McLachlan, The Flaming Lips, Foster the People, Lucinda Williams, Steve Martin and The Steep Canyon Rangers, k.d. lang and the Siss Boom Bang, Gary Clark Jr. Accesul la concerte costă de la 35 la 150 de dolari.

Concert caritabil The Bridges SchoolPrimul concert de acest tip a avut loc pe 13 octombrie 1986. Neil Young are doi copii cu handicap, iar The Bridge School a fost fondată împreună cu soția sa Pegi. Ei activează în scopul ajutorării persoanelor cu deficiențe fizice sau de vorbire prin terapii muzicale și implementarea unor metode alternative de comunicare.

VIDEO TRAILER

Citește mai multe despre Guns N' RosesNeil Young
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers a lansat două noi single-uri pe vinil - Magpies on Fire & Victorian Machinery - AUDIO

Red Hot Chili Peppers a lansat cel de-al doilea set de piese înregistrate odată cu ultimul disc I'm With You....

Închide