Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Green Day vorbește despre starea de sănătate a solistului

Mike Dirnt și Tre Cool de la Green Day au vorbit despre „boala” lui Billie Joe Armstrong. Aceștia au povestit ce s-a întâmplat și care este starea actuală de sănătate a solistului.
Billie Joe Armstrong (Green Day)

Billie Joe Armstrong (Green Day)

Recent, Billie Joe Armstrong, solistul vocal de la Green Day a fost internat de urgență la spital, iar colegii săi, Mike Dirnt și Tre Cool au lansat un video în care anunță evenimentul, dar nu au oferit nici un detaliu despre „boala” solistului, până acum.

Billie Joe Armstrong (Green Day)

Billie Joe Armstrong (Green Day) (Foto: www.facebook.com)

Cei doi au fost surprinși de echipa MTV la repetițiile pentru MTV Video Music Awards 2012 și au oferit pentru prima dată informații despre starea de sănătate a solistului.

Se pare că Armstrong se află într-o stare gravă de deshidratare, iar în prezent urmează un regim foarte strict ce include odihnă, vitamine și exerciții fizice.

„S-a trezit de dimineață și arăta foarte rău. S-o spunem așa, dacă ești într-o cameră de hotel și vomiți abundent, nu este distractiv. Deci ce poți să faci? Este greu să cânți în timp ce vomiți”, a explicat Dirnt.

Dar se pare că deshidratatea nu stă în calea celor de la Green Day, care sunt hotărâți să reprogrameze curând concertul din Bologna, Italia și să continue turneul.

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
50 de artiști pe coloana sonoră a noului joc FIFA 13 - TRAILER și TRACKLIST

Bloc Party, Animal Kingdom, Kasabian, Band Of Horses, Kimbra și The Enemy se numără printre artiștii prezenți pe coloana sonoră...

Închide