Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Green Day vorbește despre starea de sănătate a solistului

Mike Dirnt și Tre Cool de la Green Day au vorbit despre „boala” lui Billie Joe Armstrong. Aceștia au povestit ce s-a întâmplat și care este starea actuală de sănătate a solistului.
Billie Joe Armstrong (Green Day)

Billie Joe Armstrong (Green Day)

Recent, Billie Joe Armstrong, solistul vocal de la Green Day a fost internat de urgență la spital, iar colegii săi, Mike Dirnt și Tre Cool au lansat un video în care anunță evenimentul, dar nu au oferit nici un detaliu despre „boala” solistului, până acum.

Billie Joe Armstrong (Green Day)

Billie Joe Armstrong (Green Day) (Foto: www.facebook.com)

Cei doi au fost surprinși de echipa MTV la repetițiile pentru MTV Video Music Awards 2012 și au oferit pentru prima dată informații despre starea de sănătate a solistului.

Se pare că Armstrong se află într-o stare gravă de deshidratare, iar în prezent urmează un regim foarte strict ce include odihnă, vitamine și exerciții fizice.

„S-a trezit de dimineață și arăta foarte rău. S-o spunem așa, dacă ești într-o cameră de hotel și vomiți abundent, nu este distractiv. Deci ce poți să faci? Este greu să cânți în timp ce vomiți”, a explicat Dirnt.

Dar se pare că deshidratatea nu stă în calea celor de la Green Day, care sunt hotărâți să reprogrameze curând concertul din Bologna, Italia și să continue turneul.

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
50 de artiști pe coloana sonoră a noului joc FIFA 13 - TRAILER și TRACKLIST

Bloc Party, Animal Kingdom, Kasabian, Band Of Horses, Kimbra și The Enemy se numără printre artiștii prezenți pe coloana sonoră...

Închide