Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Green Day a lansat videoclipul Stay The Night - VIDEO

Green Day a lansat mult așteptatul clip al piesei Stay The Night. Acesta a fost filmat intr-un depozit unde trupa si-a instalat instrumentele muzicale.
Green Day

Green Day

La doar câteva zile de la comportamentul violet al lui Billie Joe Armstrong, început în momentul în care a aflat că organizatorii festivalului iHeartRadio i-au scurtat timpul de cântat de la 20 de minute la un minut, Green Day a lansat un nou videoclip pentru piesa Stay The Night.

Melodia reprezintă al patrulea videoclip extras de pe noul album ¡Uno!, ce va fi lansat azi, 25 septembrie și este primul din trilogia realizată de formație. Aceasta se întregește cu albumele ¡Dos! și ¡Tres!, ce vor apărea în noiembrie și respectiv, ianuarie 2013.

Green Day (Foto: www.facebook.com)

Filmarile videoclipului au avut loc în aceeași locație unde a fost filmat și clipul piesei Nuclear Family și îi infățișează pe Billie, Mike Birnt și Tre Cool cântand noua piesa în sala de repetiții. Ce a ieșit puteți urmări mai jos.

Discul este produs de celebrul Rob Cavallo, cunoscut pentru colaborările sale cu Alanis Morissette, Fleetwood Mac, Jewel, My Chemical Romance, Kid Rock, Avril Lavigne, Paramore, David Cook, Shinedown, Dave Matthews Band, Adam Lambert, Switchfoot sau Meat Loaf.

Tracklist ¡Uno!

 1. Nuclear Family
 2. Stay The Night
 3. Carpe Diem
 4. Let Yourself Go
 5. Kill The DJ
 6. Fell For You
 7. Loss Of Control
 8. Troublemaker
 9. Angel Blue
 10. Sweet 16
 11. Rusty James
 12. Oh Love

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey lansează Born To Die – The Paradise Edition – VIDEO PROMO

Lana Del Rey a anunțat că va lansa o ediție specială a discului Born To Die, intitulată The Paradise Edition....

Închide