Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Green Day a lansat videoclipul Stay The Night - VIDEO

Green Day a lansat mult așteptatul clip al piesei Stay The Night. Acesta a fost filmat intr-un depozit unde trupa si-a instalat instrumentele muzicale.

Publicat

pe

Green Day
Green Day │ FOTO: www.facebook.com

La doar câteva zile de la comportamentul violet al lui Billie Joe Armstrong, început în momentul în care a aflat că organizatorii festivalului iHeartRadio i-au scurtat timpul de cântat de la 20 de minute la un minut, Green Day a lansat un nou videoclip pentru piesa Stay The Night.

Melodia reprezintă al patrulea videoclip extras de pe noul album ¡Uno!, ce va fi lansat azi, 25 septembrie și este primul din trilogia realizată de formație. Aceasta se întregește cu albumele ¡Dos! și ¡Tres!, ce vor apărea în noiembrie și respectiv, ianuarie 2013.

Green Day │ FOTO: www.facebook.com

Filmarile videoclipului au avut loc în aceeași locație unde a fost filmat și clipul piesei Nuclear Family și îi infățișează pe Billie, Mike Birnt și Tre Cool cântand noua piesa în sala de repetiții. Ce a ieșit puteți urmări mai jos.

Discul este produs de celebrul Rob Cavallo, cunoscut pentru colaborările sale cu Alanis Morissette, Fleetwood Mac, Jewel, My Chemical Romance, Kid Rock, Avril Lavigne, Paramore, David Cook, Shinedown, Dave Matthews Band, Adam Lambert, Switchfoot sau Meat Loaf.

Tracklist ¡Uno!

  1. Nuclear Family
  2. Stay The Night
  3. Carpe Diem
  4. Let Yourself Go
  5. Kill The DJ
  6. Fell For You
  7. Loss Of Control
  8. Troublemaker
  9. Angel Blue
  10. Sweet 16
  11. Rusty James
  12. Oh Love

Trending