Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Green Day a lansat videoclipul Stay The Night - VIDEO

Green Day a lansat mult așteptatul clip al piesei Stay The Night. Acesta a fost filmat intr-un depozit unde trupa si-a instalat instrumentele muzicale.
Green Day

Green Day

La doar câteva zile de la comportamentul violet al lui Billie Joe Armstrong, început în momentul în care a aflat că organizatorii festivalului iHeartRadio i-au scurtat timpul de cântat de la 20 de minute la un minut, Green Day a lansat un nou videoclip pentru piesa Stay The Night.

Melodia reprezintă al patrulea videoclip extras de pe noul album ¡Uno!, ce va fi lansat azi, 25 septembrie și este primul din trilogia realizată de formație. Aceasta se întregește cu albumele ¡Dos! și ¡Tres!, ce vor apărea în noiembrie și respectiv, ianuarie 2013.

Green Day (Foto: www.facebook.com)

Filmarile videoclipului au avut loc în aceeași locație unde a fost filmat și clipul piesei Nuclear Family și îi infățișează pe Billie, Mike Birnt și Tre Cool cântand noua piesa în sala de repetiții. Ce a ieșit puteți urmări mai jos.

Discul este produs de celebrul Rob Cavallo, cunoscut pentru colaborările sale cu Alanis Morissette, Fleetwood Mac, Jewel, My Chemical Romance, Kid Rock, Avril Lavigne, Paramore, David Cook, Shinedown, Dave Matthews Band, Adam Lambert, Switchfoot sau Meat Loaf.

Tracklist ¡Uno!

 1. Nuclear Family
 2. Stay The Night
 3. Carpe Diem
 4. Let Yourself Go
 5. Kill The DJ
 6. Fell For You
 7. Loss Of Control
 8. Troublemaker
 9. Angel Blue
 10. Sweet 16
 11. Rusty James
 12. Oh Love

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey lansează Born To Die – The Paradise Edition – VIDEO PROMO

Lana Del Rey a anunțat că va lansa o ediție specială a discului Born To Die, intitulată The Paradise Edition....

Închide