Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Glass Hammer anuntă un nou material de studio - TRACKLIST

Glass Hammer revie in atentia amatorilor de sonorităti progressive rock cu albumul Perilous. Discul va fi lansat pe 23 octombrie iar cei fac precomanda primesc cadou un tricou si autograful de la fiecare membru.
glass-hammer

Au împlinit 20 de ani de activitate dar americanii de la Glass Hammer revin în atenția amatorilor de sonorități progressive rock cu albumul Perilous. Noul produs va fi lansat pe 23 octombrie iar cei care vor face precomandă până în data de 10 octombrie vor avea o surpriză - discul vine însoțit de un tricou și semnat de fiecare membru al trupei.

glass-hammer

Steve Babb, unul din membri fondatori, a declarat: "Nu am realizat niciodată un album conceptual ca acesta - este o viziune unitară, o idee muzicală compusă din treisprezece părți în mișcare. Emoțiile noastre se regăsesc in versurile și structura pieselor care spun povestea de la început până la sfârșit". Trailerul de prezentare al acestui nou produs poate fi urma ărit mai jos.

Tracklist Perilous

 1.  The Sunset Gate
 2.  Beyond They Dwell
 3.  The Restless Ones
 4.  They Cast Their Spell
 5.  We Slept, We Dreamed
 6.  The Years Were Sped
 7.  Our Foe Revealed
 8.  Toward Home We Fled
 9.  As the Sun Dipped Low
 10.  The Wolf Gave Chase
 11.  We Fell At Last
 12.  In That Lonely Place
 13.  Where Sorrows Died and Came No More

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Cranberries pornesc în turneu pe 2 octombrie, Bucureștiul e pe traseu

Irlandezii de la The Cranberries și-au terminat vacanța și în curând își vor împacheta bagajele de drum. Pe 2 octombrie,...

Închide