Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ghost Gathering Chapter II – The Call For are loc în luna iulie

Ghost Gathering Chapter II - The Call For Spirits va avea loc pe 12 şi 13 iulie. Locaţia rămâne aceeaşi, terenul de biathlon de la baza cetăţii Râşnov.

Publicat

pe

Ghost-Gathering-2013
Ghost-Gathering-2013

După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu  ediţia din 2013. Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits va avea loc pe 12 şi 13 iulie. Evenimentul îşi păstrează misiunea de a lasa exprimarea artistică şi natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui week-end experimental îmbogăţit de o varietate de genuri muzicale, la poalele munţilor. Locaţia rămâne aceeaşi, terenul de biathlon de la baza cetăţii Râşnov urmând să găzduiască Ghost Gathering.

Ghost-Gathering-2013

Reuniunea este organizată de Asociaţia OST Cultural Events şi Cavalleria Events. Mihnea Cristian Badea, organizator, declară: “Cu Ghost Gathering ne propunem să facem încă un pas, pe direcţia pe care am definit-o vara aceasta, dar pe care s-a pornit încă din 2010, cu prima ediţie OST Mountain Fest. Ghost Gathering este mai mult decât un eveniment muzical: este, de fapt, un concept în jurul căruia se conturează, încă de la prima ediţie, o comunitate de prieteni ce împărtăşesc valori spirituale comune şi sunt animaţi nu doar de aprecierea pentru diversitatea muzicala ci şi de dragostea pentru natură şi pentru petrecerea timpului în mijlocul ei.

Informaţii despre line-up şi bilete vor fi oferite în curând.

Comentează

Trending