Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Gala Folk You! Florian Pittiș vine pe străzile din București. Folk You! 2013 va avea loc în august

Gala Folk You! Florian Pittiș se va desfășura timp de două zile pe Strada Franceză din Centrul Vechi al Capitalei. Organizatorii au anunțat perioada în care va avea loc Folk You! 2013.
Folk You!

Gala Folk You! Florian Pittiș are loc pe în Centrul Vechi al Bucureștiului

Urmărește-ne pe

Gala Folk You! Florian Pittiș și-a găsit locul în Centru Vechi al Capitalei. Aflat la a doua ediție de gală în București, Folk You! se va desfășura timp de două zile pe Strada Franceză din Centrul Vechi.

Folk You!

Gala Folk You! Florian Pittiș are loc pe în Centrul Vechi al Bucureștiului

Festivalul, ce se încadrează în Mișcarea de Rezistență contra prostiei revărsate, va avea loc pe 14 și 15 septembrie, chiar de Zilele Bucureștiului. Concertele vor începe de la 18:00, iar intrarea este liberă.

După ce Folk You! a petrecut vara călduroasă pe plaja din Vama Veche, artiști precum Alina Manole, Mircea Baniciu, Nicul Alifantis & Zan, Alternosfera, Ada Milea, Florin Chilian și Vama revin pe străzile Bucureștiului pentru a concerta în cadrul unui eveniment inițiat de Florin Pittiș în 2005. Deși artistul s-a stins din viață în 2007, el rămâne nemuritor, amintirea sa fiind transmisă din generație în generație.

Pentru a evita suprapunerile organizatorice, Asociația Mișcarea de Rezistență a stabilit deja perioada pentru Folk You! Florian Pittiș 2013. Festivalul va avea loc pe 1, 2, 3 și 4 august 2013 pe aceeași plaja din Vama Veche.

Program Gala Folk You! Florian Pittiș

[tab: Vineri, 14 septembrie]

Dinu Olarașu

Alina Manole

Lavinia Răducanu & Taraful Rromak

Emeric Set

Mircea Baniciu

Nicu Alifantis & Zan

Alternosfera

[tab: Sâmbătă, 15 septembrie]

Fox Studios

Adrian Sarmășan

Zoia Alecu

Ada Milea

Vița de Vie

Florin Chilian

Taxi

Vama

Citește mai multe despre Florian Pittiș "Moțu"
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nelly Furtado filmează clipul Parking Lot – LYRIC VIDEO

Nelly Furtado lucrează la un nou videoclip pentru piesa Parking Lot. Artista a postat pe pagina sa de Facebook o...

Închide