Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Gala Folk You! Florian Pittiș vine pe străzile din București. Folk You! 2013 va avea loc în august

Gala Folk You! Florian Pittiș se va desfășura timp de două zile pe Strada Franceză din Centrul Vechi al Capitalei. Organizatorii au anunțat perioada în care va avea loc Folk You! 2013.

Publicat

pe

Folk You!
Folk You!

Gala Folk You! Florian Pittiș și-a găsit locul în Centru Vechi al Capitalei. Aflat la a doua ediție de gală în București, Folk You! se va desfășura timp de două zile pe Strada Franceză din Centrul Vechi.

Folk You!

Gala Folk You! Florian Pittiș are loc pe în Centrul Vechi al Bucureștiului

Festivalul, ce se încadrează în Mișcarea de Rezistență contra prostiei revărsate, va avea loc pe 14 și 15 septembrie, chiar de Zilele Bucureștiului. Concertele vor începe de la 18:00, iar intrarea este liberă.

După ce Folk You! a petrecut vara călduroasă pe plaja din Vama Veche, artiști precum Alina Manole, Mircea Baniciu, Nicul Alifantis & Zan, Alternosfera, Ada Milea, Florin Chilian și Vama revin pe străzile Bucureștiului pentru a concerta în cadrul unui eveniment inițiat de Florin Pittiș în 2005. Deși artistul s-a stins din viață în 2007, el rămâne nemuritor, amintirea sa fiind transmisă din generație în generație.

Pentru a evita suprapunerile organizatorice, Asociația Mișcarea de Rezistență a stabilit deja perioada pentru Folk You! Florian Pittiș 2013. Festivalul va avea loc pe 1, 2, 3 și 4 august 2013 pe aceeași plaja din Vama Veche.

Program Gala Folk You! Florian Pittiș

[tab: Vineri, 14 septembrie]

Dinu Olarașu

Alina Manole

Lavinia Răducanu & Taraful Rromak

Emeric Set

Mircea Baniciu

Nicu Alifantis & Zan

Alternosfera

[tab: Sâmbătă, 15 septembrie]

Fox Studios

Adrian Sarmășan

Zoia Alecu

Ada Milea

Vița de Vie

Florin Chilian

Taxi

Vama

Comentează

Trending