Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Foo Fighters a cântat la lansarea Apple a noului iPhone 5 - VIDEO

Foo Fighters a susținut un concert special unplugged la lansarea noului produs Apple, iPhone 5. De asemenea, la eveniment au fost dezvăluite noile modele de iPod, noua față a iTunes-ului și noul mode revoluționar de căști Apple.
Foo Fighters au cântat la lansarea noului iPhone 5

Foo Fighters au cântat la lansarea noului iPhone 5

Foo Fighters a susținut un concert special unplugged la lansarea noului produs Apple, iPhone 5, iar mai jos puteți urmări înregistrarea.

Foo Fighters au cântat la lansarea noului iPhone 5

Foo Fighters au cântat la lansarea noului iPhone 5

Să fii prezent aici este un lucru incredebili deoarece faci cunoștiință cu oameni care modelează viitorul. Ca și Little Richard, Tom Petty, Jimmy Page, sunt oameni care și-au asumat să schimbe viitorul oamenilor. Dar sunt și ei oameni, iar acestă cântare este dedicată tuturor acestor oameni”, a declarat Dave Grohl, relatează The Guardian.

În afară de prezentarea mult așteptatului iPhone 5, Apple a dezvăluit și noua față a iTunes-ului, un nou player și o nouă integrare în iCloud. Utilizatorii de iOS vor putea încerca noul iTunes începând cu luna octombrie, când va fi disponibil pentru descărcare gratuită.

Noul iTunes lucrează perfect cu iCloud, păstrând mereu întreaga voastră colecție media la îndemână. De asemenea, am adăugat o serie de caracteristici noi care fac ca ascultarea muzicii să fie mai distractivă”, a declarat Eddy Cue (senior vice president Internet Software and Services la Apple)

noile modele de iPod shuffle și iPod nano

noile modele de iPod shuffle și iPod nano

Tot în cadrul prezentării au fost aduse în fața publicului noile modele de iPod-uri. La iPod shuffle a fost modificată doar gama de culori, care este folosită la toate modelel de iPod. În ceea ce privește iPod nano, playerul are un nou design, mai mare și mai multe caracteristici. Mai mare este și iPod touch, care de această dată vine și el în mai multe variante de culori.

O altă noutate sunt noile căști Apple, la care echipa a lucrat timp de 3 ani. Acestea reprezintă o adevărată inovație, datorită formei, special realizate să se potrivească în cât mai multe forme de urechi. De asemenea, structura căștilor este inedită datorită structurii care oferă o calitate acustică deosebită.

Noul model iPod touch și noile căști Apple

Noul model iPod touch și noile căști Apple

Foo Fighters: live unplugged - lansare Apple iPhone5

Citește mai multe despre Foo Fighters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE