Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Foo Fighters a cântat la lansarea Apple a noului iPhone 5 - VIDEO

Foo Fighters a susținut un concert special unplugged la lansarea noului produs Apple, iPhone 5. De asemenea, la eveniment au fost dezvăluite noile modele de iPod, noua față a iTunes-ului și noul mode revoluționar de căști Apple.
Foo Fighters au cântat la lansarea noului iPhone 5

Foo Fighters au cântat la lansarea noului iPhone 5

Urmărește-ne pe

Foo Fighters a susținut un concert special unplugged la lansarea noului produs Apple, iPhone 5, iar mai jos puteți urmări înregistrarea.

Foo Fighters au cântat la lansarea noului iPhone 5

Foo Fighters au cântat la lansarea noului iPhone 5

Să fii prezent aici este un lucru incredebili deoarece faci cunoștiință cu oameni care modelează viitorul. Ca și Little Richard, Tom Petty, Jimmy Page, sunt oameni care și-au asumat să schimbe viitorul oamenilor. Dar sunt și ei oameni, iar acestă cântare este dedicată tuturor acestor oameni”, a declarat Dave Grohl, relatează The Guardian.

În afară de prezentarea mult așteptatului iPhone 5, Apple a dezvăluit și noua față a iTunes-ului, un nou player și o nouă integrare în iCloud. Utilizatorii de iOS vor putea încerca noul iTunes începând cu luna octombrie, când va fi disponibil pentru descărcare gratuită.

Noul iTunes lucrează perfect cu iCloud, păstrând mereu întreaga voastră colecție media la îndemână. De asemenea, am adăugat o serie de caracteristici noi care fac ca ascultarea muzicii să fie mai distractivă”, a declarat Eddy Cue (senior vice president Internet Software and Services la Apple)

noile modele de iPod shuffle și iPod nano

noile modele de iPod shuffle și iPod nano

Tot în cadrul prezentării au fost aduse în fața publicului noile modele de iPod-uri. La iPod shuffle a fost modificată doar gama de culori, care este folosită la toate modelel de iPod. În ceea ce privește iPod nano, playerul are un nou design, mai mare și mai multe caracteristici. Mai mare este și iPod touch, care de această dată vine și el în mai multe variante de culori.

O altă noutate sunt noile căști Apple, la care echipa a lucrat timp de 3 ani. Acestea reprezintă o adevărată inovație, datorită formei, special realizate să se potrivească în cât mai multe forme de urechi. De asemenea, structura căștilor este inedită datorită structurii care oferă o calitate acustică deosebită.

Noul model iPod touch și noile căști Apple

Noul model iPod touch și noile căști Apple

Foo Fighters: live unplugged - lansare Apple iPhone5

Citește mai multe despre Foo Fighters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ruby a lansat clipul noului single, Stinge Lumina - VIDEOCLIP

Ruby a lansat un nou videoclipul pentru single-ul Stinge Lumina. După succesul Miracle Of Love, artista revine cu o piesă...

Închide