Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Flowers Of Evil va fi ultimul turneu pentru THERION

Mastermind-ul formației THERION, Christofer Johnsson a declarat într-un interviu pentru Greek Rock Overdose că turneul european aniversar de 25 de ani va fi ultimul pentru mulți ani de acum încolo. Trupa se va concentra pe o operă rock.
Therion concerteaza la Arenela Romane

Urmărește-ne pe

Mastermind-ul formației THERION, Christofer Johnsson a declarat într-un interviu pentru Greek Rock Overdose că turneul european aniversar de 25 de ani va fi ultimul pentru mulți ani de acum încolo. Trupa nu va lua o pauză, ci doar va renunța la turnee deoarece nu va mai lansa albume în viitorul apropiat. Christofer a mai declarat ca THERION a decis să se concentreze asupra unei opere rock, precum și pe alte proiecte. Trupa va mai putea fi văzută rar, doar la câteva festivaluri.

Prima inițiativă este un proiect de artă care marchează aniversarea a 25 de ani. Proiectul include o lansare de CD care va fi intitulat Les Fleurs Du Mal și va fi vândut la concertele trupei pe parcursul turneului "Flowers Of Evil" din Europa. Înregistrarea va fi mai târziu licențiată și distribuită în magazine. În acest moment, nimeni nu știe cum va suna albumul deoarece nu se vor trimite copii promoționale presei înaintea primului concert.

Fanii THERION din România își pot vedea live trupa preferată pe 19 octombrie 2012 la Arenele Romane. Concertul se va desfășura într-un cort special amenajat și încalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock aduce în deschidere formațiile Antalgia și Elyose. Vezi mai multe detalii.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Therion
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney lanseaza un nou DVD - TRACKLIST

Paul McCartney lanseaza pe 13 noiembrie un nou DVD intitulat Live Kisses. Vezi lista melodiilor selectate.

Închide