Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Fani AC/DC adunarea: se lansează cartea Treasures Of AC/DC

AC/DC va lansa pe 1 octombrie cartea Treasures Of AC/DC care acopera intreaga cariera de peste cinci decade a fiecarui membru in parte, cu frații Young, regretatul Bon Scott, fiecare album lansat si multe intamplări din turnee.
ac dc

Nu există formație de hard rock mai mare ca AC/DC. Regii de necontestat au străzi ce le poartă numele, în Australia și Spania, iar în 2003 au fost introduși in Rock and Roll Hall of Fame. Celebrul Back in Black, lansat în 1980, este cel mai de succes album din toate timpurile înregistrând în 2011 peste 50 de milioane de unități vândute în toată lumea. Doar Pink Floyd cu al său Dark Side of the Moon se apropie de australieni la capitolul vânzări.

ac dc

Cartea este fascinantă și acoperă întreaga carieră de peste cinci decade a fiecărui membru în parte, cu frații Young, regretatul Bon Scott, fiecare album lansat și multe întâmplări din turnee. Totul este însoțit de multe fotografii rare, afișe de turneu, imagini din culise, bilete și postere, totul selectat cu atenție penntru ca fanii AC/DC sa fie mulțumimți 100%.

Treasures Of AC/DC va avea lansarea pe 1 octombrie prin intermediul editurii Carlton Publishing și este scrisă de Chris Ingham și Jerry Ewing.

Și daca în luna octombrie vom avea de citit, în luna noiembrie ne pregătim să ascultam noul album live pe care australienii îl vor lansa pe 20. Discul, intitulat Live At River Plate, este primul după o pauză de 20 de ani și conține înregistrări din cadrul celor trei concerte sold-out susținute în luna decembrie 2009 în Buenos Aires unde au fost înregistrați peste 200.000 de spectatori.

Citește mai multe despre AC/DC
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iris a înregistrat primele piese cu Toni Șeicărescu la voce - AUDIO

Iris a lansat primele piese înregistrate cu Toni Șeicărescu la voce. Este vorba despre Vis cu stele și Inocența ta,...

Închide