Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Engelbert Humperdinck va cânta pentru Dalai Lama

Legendarul artist Engelbert Humperdinck va susține un concert special pentru Dalai Lama. Evenimentul se intitulează The Dalai Lama Love și va avea loc pe 9 octombrie în New York.

Publicat

pe

Engelbert Humperdinck
Engelbert Humperdinck │ FOTO: www.facebook.com

Legendarul artist Engelbert Humperdinck va susține un concert special pentru Dalai Lama. Evenimentul se intitulează The Dalai Lama Love și va avea loc pe 9 octombrie în New York.

Engelbert Humperdinck

Engelbert Humperdinck │ FOTO: www.facebook.com

Spectacolul are un scop caritabil – de a strânge fonduri și a oferi sprijin internațional pentru fondarea unei burse intitulată Bassel Al Shahade, după studentul care a fost ucis in mai, în timp realiza un documentar despe violențele din Siria. În afară de Humperdinck, vor mai urca pe scenă Dave Matthews, Counting Crows, Cindy Lauper, NAS și Nelly Furtado.

În plus, pe 15 semptembrie artistul va lansa o nouă compilație cu cele mai bune hituri, intitulată Release Me.

Humperdinck s-a aflat anul acesta în atenția presei datorită participării la competiția Eurovision 2012. Acesta a reprezentat Marea Britanie cu piesa Love Will Set You Free, care din păcate nu a fost votată de către public, iar rezultatul final a fost unul dezastruos pentru Marea Britanie.

Engelbert Humperdinck - Love Will Set You Free

Trending