Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Engelbert Humperdinck va cânta pentru Dalai Lama

Legendarul artist Engelbert Humperdinck va susține un concert special pentru Dalai Lama. Evenimentul se intitulează The Dalai Lama Love și va avea loc pe 9 octombrie în New York.
Engelbert Humperdinck

Engelbert Humperdinck

Legendarul artist Engelbert Humperdinck va susține un concert special pentru Dalai Lama. Evenimentul se intitulează The Dalai Lama Love și va avea loc pe 9 octombrie în New York.

Engelbert Humperdinck

Engelbert Humperdinck (Foto: www.facebook.com)

Spectacolul are un scop caritabil – de a strânge fonduri și a oferi sprijin internațional pentru fondarea unei burse intitulată Bassel Al Shahade, după studentul care a fost ucis in mai, în timp realiza un documentar despe violențele din Siria. În afară de Humperdinck, vor mai urca pe scenă Dave Matthews, Counting Crows, Cindy Lauper, NAS și Nelly Furtado.

În plus, pe 15 semptembrie artistul va lansa o nouă compilație cu cele mai bune hituri, intitulată Release Me.

Humperdinck s-a aflat anul acesta în atenția presei datorită participării la competiția Eurovision 2012. Acesta a reprezentat Marea Britanie cu piesa Love Will Set You Free, care din păcate nu a fost votată de către public, iar rezultatul final a fost unul dezastruos pentru Marea Britanie.

Engelbert Humperdinck - Love Will Set You Free

Citește mai multe despre Engelbert Humperdinck
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kanye West nu vrea să ofenseze prin versurile sale

Kanye West este prins între ciocan și nicovală. Artistul mărturisește că nu vrea să ofenseze publicul prin piesele sale, dar...

Închide