Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Emoții intense în noul clip Kylie Minogue, Flower - VIDEOCLIP

Kylie Minogue a lansat un nou videoclip pentru single-ul Flower, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat chiar de artistă, clipul este unul de imagine și vedem o Kylie Minogue extrem de romantică, angelică, pură, care transmite emoții intense.
Kylie Minogue - Flower Video

Secvență clip Kylie Minogue - Flower

Kylie Minogue a lansat un nou videoclip pentru single-ul Flower, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat chiar de artistă, clipul este unul de imagine și vedem o Kylie Minogue extrem de romantică, angelică, pură, care transmite emoții intense. Acesta a fost filmat alb-negru în Cornwall, Anglia în luna august și ne aduce aminte de celebrul clip cu Nick Cave, Where the Wild Roses Grow.

Kylie Minogue - Flower Video

Secvență clip Kylie Minogue - Flower

Flower este o piesă compusă de artistă împreună cu Steve Anderson de la Brothers in Rhythm în perioada în care s-a luptat cu cancerul mamar. Versurile au dat naștere la multe interpretări. Este posibil ca acestea să facă referire la perioada de recuperare sau să vorbească despre dorința sa de a începe o familie și de a deveni mamă.

Kylie Minogue - Flower Single

Kylie Minogue - Flower Single (Foto: www.facebook.com)

Cântecul trebuia să fie inclus pe albumul X din 2007, dar nu a mai ajuns pe disc. Acum, balada pop este lansată oficial ca single extras de pe materialul The Abbey Road Sessions. Discul este compilație formată din piese reînregistrate în celebrul studio Abbey Road. Cele 16 cântece reprezintă o trecere prin cei 25 de ani de carieră muzicală și includ hit-urile All the Lovers, I Believe in You, Can’t Get You Of My Head și Slow. Albumul va apărea în luna octombrie.

Kylie Minogue - The Abbey Road Sessions Album

Kylie Minogue - The Abbey Road Sessions Album (Foto: www.facebook.com)

Clip Oficial: Kylie Minogue - Flower

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fostul chitarist KoRn are o nouă trupă

Love & Death, noua trupa a fostului chitarist de la formatia KoRn, Brian "Head" Welch, va lansa albumul de debut...

Închide