Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Dublă lansare Alexandru Andrieș: album și carte

Alexandru Andrieș pregătește o dublă lansare: albumul de călătorii Cu mătușa prin România și materialul discografic JT. Evenimentul va avea loc pe 13 septembrie, la Ceainăria Cărturești Verona, începând cu ora 16:30.

Publicat

pe

Alexandru Andrieș - Dublă lansare
Alexandru Andrieș - Dublă lansare

Alexandru Andrieș pregătește o dublă lansare: albumul de călătorii Cu mătușa prin România și materialul discografic JT. Evenimentul va avea loc pe 13 septembrie, la Ceainăria Cărturești Verona, începând cu ora 16:30.

Alexandru Andrieș - Cu mătușa prin România - album de călătorie

Alexandru Andrieș - Cu mătușa prin România - album de călătorie

Cu mătușa prin România este al treilea material pe care Andrieș îl publică la Editura Vellant. Albumul de fotografie spune povestea unei călătorii pe care mătușa artistului, plecată de mică în America, și-a dorit mereu să o facă. Andrieș a colindat țara împreună cu mătușa sa și cu un aparat de fotografiat. Fiecare moment surprins este prezentat din 2 perspective: una a lui Andrieș și alta a mătușii.

Albumul JT vine cu 18 cover-uri după celerul muzician James Taylor. Prin interpretarea sa originală Alexandru Andrieș reușește să aducă mai aproape de public amuzamentul și emoția cântecelor despre iubire, oraș sau melancolie.

Alexandru Andrieș - JT album

Alexandru Andrieș - JT album

Trending