Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Dublă lansare Alexandru Andrieș: album și carte

Alexandru Andrieș pregătește o dublă lansare: albumul de călătorii Cu mătușa prin România și materialul discografic JT. Evenimentul va avea loc pe 13 septembrie, la Ceainăria Cărturești Verona, începând cu ora 16:30.
Alexandru Andrieș - Dublă lansare

Alexandru Andrieș - Dublă lansare

Alexandru Andrieș pregătește o dublă lansare: albumul de călătorii Cu mătușa prin România și materialul discografic JT. Evenimentul va avea loc pe 13 septembrie, la Ceainăria Cărturești Verona, începând cu ora 16:30.

Alexandru Andrieș - Cu mătușa prin România - album de călătorie

Alexandru Andrieș - Cu mătușa prin România - album de călătorie

Cu mătușa prin România este al treilea material pe care Andrieș îl publică la Editura Vellant. Albumul de fotografie spune povestea unei călătorii pe care mătușa artistului, plecată de mică în America, și-a dorit mereu să o facă. Andrieș a colindat țara împreună cu mătușa sa și cu un aparat de fotografiat. Fiecare moment surprins este prezentat din 2 perspective: una a lui Andrieș și alta a mătușii.

Albumul JT vine cu 18 cover-uri după celerul muzician James Taylor. Prin interpretarea sa originală Alexandru Andrieș reușește să aducă mai aproape de public amuzamentul și emoția cântecelor despre iubire, oraș sau melancolie.

Alexandru Andrieș - JT album

Alexandru Andrieș - JT album

Citește mai multe despre Alexandru Andries
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MTV Video Music Awards 2012: Covorul roșu. Prestații. Câștigători

A mai avut loc o noapte nebună și inedită de MTV Video Music Awards. Vedetele au făcut anunțuri în premieră...

Închide