Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Dokken lansează un nou album

Formatia americana dokken va lansa pe25 septembrie un nou album intitulat Broken Bones. Discul vine insotit de un DVD documentar despre cum a fost realizat noul material.
Dokken

Dokken

La patru ani de la apariția albumului Lightning Strikes Again (2008) legendara formație americană Dokken va lansa un nou material discografic. Cel de-al 11-lea album al trupei poartă numele Broken Bones și va ieși pe piață în data de 25 septembrie distribuția fiind asigurată de casa de discuri Frontiers Records.

Dokken

Dokken (Foto: www.facebook.com)

Discul a fost produs de liderul trupei Don Dokken în timp ce mixajul a fost realizat de Bob St. John (Extreme, Duran Duran, Collective Soul) și Wyn Davis (Black Sabbath, DIO, Whitesnake, Extreme). Celebrul Maor Appelbaum (Sepultura, Halford, Yngwie Malmsteen, DIO) a masterizat CD-ul care va fi disponibil în format standard CD, limited edition și digipack, care vine însoțit de un DVD documentar despre cum a fost realizat albumul.

Adeptă a sonorităților heavy metal/hard rock/glam metal, Dokken a luat ființă în anul 1976 și a vândut peste 10 milioane de discuri și a fost nominalizată la premiul Grammy în 1989. Componența actuala este formată din Don Dokken - voce, Mick Brown - tobe, backing vocals, Jon Levin - chitară și Sean McNabb la bas.

Tracklist Broken Bones

 1. Empire
 2. Broken Bones
 3. Best Of Me
 4. Blind
 5. Waterfall
 6. Victim Of The Crime
 7. Burning Tears
 8. Today
 9. For The Last Time
 10. Fade Away
 11.  Tonight

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iron Maiden, headliner la Download Festival, posibil concert în România

Iron Maiden si Rammstein sunt primele nume care au confirmat pentru festivalul Download din Marea Britanie. Sunt promoteri care se...

Închide