Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Creepin' - noul videoclip Eric Church, lansat oficial - VIDEOCLIP

Eric Church are o veste bună pentru iubitorii de country și country-rock. Cântărețul a lansat pe site-ul oficial noul videoclip pentru single-ul Creepin', care urmează succesului obținut cu "Springsteen", melodia precedentă ce a ajuns Number One Country Hit.

Publicat

pe

Scenă din videoclipul Creepin' - Eric Church
Scenă din videoclipul Creepin' - Eric Church

Eric Church are o veste bună pentru iubitorii de country și country-rock. Cântărețul a lansat pe site-ul oficial noul videoclip pentru single-ul "Creepin'", la câteva zile după premiera avută pe rollingstone.com. Videoclipul precedent,  "Springsteen" a strâns în ultimele 4 luni peste 5,2 milioane de vizualizări pe canalul său VEVO de pe YouTube.com și îi conferă șanse mari să câștige câteva premii la Country Music Awards 2012.

Scenă din videoclipul Creepin' - Eric Church

Scenă din videoclipul Creepin' - Eric Church

Acțiunea videoclipului "Creepin'" are loc într-un tren în mers, vagoanele acestuia având amprenta secolului trecut. Trupa încearcă și reușește să oprească trenul în care s-a urcat personajul principal. Acesta este bântuit de spiritul unei femei, iar trenul fiind unul al amintirilor din care omul nu mai poate scăpa. Oprind trenul, formația îl ajută pe om să se trezească.

VIDEO: Creepin' - Eric Church


Single-ul "Creepin'" urmează succesului obținut de Eric Church cu "Springsteen", melodia ce a ajuns Number One Country Hit. Eric Church are 5 nominalizări la Country Music Awards 2012: pentru cel mai bun solist, cel mai bun single, cel mai bun videoclip și cel mai bun cântec (toate trei cu "Springsteen") și cel mai bun album (cu "Chief"). Premiile CMA 2012 vor fi decernate într-o ceremonie pe 1 noiembrie ce va fi transmisă în America de postul ABC TV.

Eric Church susține în această toamnă un turneu impresionat numit "Blood Sweat and Beers tour", având afișate pe site peste 40 de locații.

Trending