Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Concerte aniversare Kumm 15 ani la Cluj și București alături de byron

Trupa Kumm va susține două concerte aniversare: pe 19 octombrie la Cluj-Napoca în Flying Circus Pub și pe 1 noiembrie la București în The Silver Church. Alături de Kumm vor mai fi pe scenă atât foști membri cât și prieteni ai formației. Invitații speciali de la trupa byron îi vor ajuta să sufle în lumânări.
Trupa KUMM

Trupa KUMM

Daca ați fredonat măcar o dată refrenul de la „1000 de chipuri”, dacă ați dansat pe „Yellow Fever” sau ați dat vina pe „Angels & Clowns”, daca ați mers la „Different Parties” când tot ce vă doreați era să „Rest In Pieces” fredonând un „Pop Song” și întrebându-vă „where do broken hearts go?”... a venit vremea să cântați la mulți ani trupei Kumm, care în această toamnă împlineste 15 ani de activitate.

Trupa Kumm va susține două concerte aniversare: pe 19 octombrie la Cluj-Napoca în Flying Circus Pub și pe 1 noiembrie la București în The Silver Church. Alături de Kumm vor mai fi pe scenă atât foști membri cât și prieteni ai formației. Invitații speciali de la trupa byron îi vor ajuta să sufle în lumânări. La fel ca acum cinci ani, Dan Byron va urca pe scenă alături de foștii colegi din Kumm pentru a interpreta câteva melodii.

Trupa KUMM

Trupa KUMM

De-a lungul celor 15 ani, stilul Kumm a evoluat de la rock cu accente progresive la rock alternativ, incluzând sonorități diverse și stiluri diferite care îmbogățesc atmosfera fiecărei piese. Au susținut peste 500 de concerte în România, Germania, Ungaria, Italia, Elveția, Cehia, Turcia, Republica Moldova și Bulgaria, au lansat 8 materiale discografice (dintre care 5 albume de studio), și au compus peste 150 de piese dintre care aproximativ 60 sunt incluse în albumele lansate.

Componența actuală Kumm: Cătălin Mocan (voce), Eugen Nuțescu (chitară, voce), Kovacs Andras (clape), Mihai Iordache (saxofon), Utu Pascu (bass) și John Ciurea (tobe).

Vă invităm să mergeți la concertul aniversar și vă reamintim ultimul single Eskimo, al cărui road movie v-a fost prezentat la InfoMusic chiar de către doi membri Kumm - Eugen „Oigăn” Nuțescu (chitară și voce) și Kovács András.

VIDEO KUMM - Eskimo

Citește mai multe despre byronKUMM
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noua descoperire britanică, Jake Bugg a lansat un nou clip - VIDEOCLIP

Jake Bugg este artistul care a devenit cunoscut odată cu prestația sa de anul trecut de la celebrul festival Glastonbury....

Închide