Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Concert TAXI la Sala Palatului - Trilogia celor 2 cuvinte

Trupa TAXI va susține pentru prima dată în fața publicului din întreaga țară un concert eveniment. Pe 3 octombrie 2012 la Sala Palatului, Dan Teodorescu și compania vor sărbători finalizarea seriei de videoclipuri despre ”te iubesc”. După ”Cele două cuvinte” și ”Nonstop”, trilogia va fi întregită prin lansarea clipului ”Ești iubibilă”.
Taxi

Taxi

Trupa TAXI va susține pentru prima dată în fața publicului din întreaga țară un concert eveniment. Pe 3 octombrie 2012 la Sala Palatului, Dan Teodorescu și compania vor sărbători finalizarea seriei de videoclipuri despre ”te iubesc”. După ”Cele două cuvinte” și ”Nonstop”, trilogia va fi întregită prin lansarea clipului ”Ești iubibilă”. Materialul urmează să fie prezentat în curând.

Taxi

Trupa Taxi (Foto: www.facebook.com)

Este primul concert de mare avergură pus la cale de TAXI după 14 ani de concerte pe scenele din toată țara, după 8 albume și nenumărate hituri. Pentru mulți ascultători, trupa a ajuns să fie cea mai iubită formație pop rock din România. Aceasta atrage spectatori de toate vârstele, păstrându-și stilul, coerența și valorile. Muzica TAXI aduce mereu versuri inteligente și mesaje. Fie că e vorba de satira socială sau teme de dragoste, piesele trupei ajung să fie fredonate la scară națională. Trecutul recent a arătat că acestea nu se opresc la granițe, având deja parodii internaționale.

Concertul de la Sala Palatului va fi de largă audiență, fiind chiar recomandat familiilor să poftească în formulă completă. Repertoriul va însuma piesele esențiale TAXI într-un spectacol în spiritul caracteristic. Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas) și online - detalii în agendă. În funcție de zona din sală, tichetele la concert au prețuri de 50, 70, 90 și 140 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dan TeodorescuTAXI
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queensryche în două variante, solistul Geoff Tate își prezintă propriul lineup

Dat afară de foștii săi colegi, vocalistul Geoff Tate și-a anunțat noul lineup pentru versiunea sa de formație. Tate se...

Închide