Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Concert SABATON la București

Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire, ce va ajunge în Romania pe 19 martie 2013 la The Silver Church din București. Concertul va fi deschis de Eluveitie (Elvetia) și Wisdom (Ungaria).
Concert Sabaton 19 martie 2013 in Silver Church

Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promovează discul “Carolus Rex”, lansat în mai 2012. Turneul va ajunge în Romania pe 19 martie 2013 la The Silver Church din București. Evenimentul va fi deschis de Eluveitie (Elvetia) și Wisdom (Ungaria).

SABATON in 2012

SABATON in 2012

SABATON a concertat prima dată în România pe 17 noiembrie 2010. Formația de power/heavy-metal a fost înființată în 1999 în Falum (Suedia). A lansat 7 albume ( Fist for Fight - 2000, Primo Victoria - 2005, Metalizer - 2007, The Art of War - 2008, Coat Of Arms - 2010, Carolus Rex – 2012) și a fost nominalizată la premiile Grammy la secțiunea power metal. Componența actuală îi reunește pe Joakim Brodén - voce, Pär Sundström - bas, Chris Rörland - chitară, Thobbe Englund - chitară și Robban Bäck - tobe.

Turneul european Swedish Empire se anunță a fi unul excelent pentru SABATON. Cinci locații sunt deja sold out: Geiselwind, Munchen și Stuttgart (Germania), Bruxelles (Belgia), Göteborg (Suedia), Uppsala (Suedia). Pentru evenimentul de la București a fost puse în vânzare un numar limitat de 500 de bilete. Primele 100 vor costa 60 lei, iar următoarele 68 lei. În ziua concertului tichetul de accesa va putea fi cumpărat cu 75 lei.

Trupa ELUVEITIE din Elvetia

Trupa ELUVEITIE din Elvetia

ELUVEITIE va aduce la București folk metal din țara cantoanelor. Trupa elvețiană are 10 ani de activitate și 5 albume, ultimul fiind “Helvetios” lansat pe 12 februarie 2012. Cealaltă trupă din deshiderea concertului SABATON este WISDOM din Ungaria. A fost înființată în 2001 și a lansat până în prezent 4 materiale de power / heavy-metal.

Trupa WISDOM din Ungaria

Trupa WISDOM din Ungaria

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre EluveitieSabatonWisdom
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters a cântat la lansarea Apple a noului iPhone 5 - VIDEO

Foo Fighters a susținut un concert special unplugged la lansarea noului produs Apple, iPhone 5. De asemenea, la eveniment au...

Închide