Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă

Concert Leonard Cohen - PROGRAM și REGULI DE ACCES

Sâmbătă seară, pe 22 septembrie, centrul Bucureștiului va răsuna cu vocea gravă și inconfundabilă a lui Leonard Cohen. În întâmpinarea evenimentuli, organizatorii oferă publicului progamul și regulile de acces la concert.
Leonard Cohen

Sâmbătă seară, pe 22 septembrie, centrul Bucureștiului va răsuna cu vocea gravă și inconfundabilă a lui Leonard Cohen. În întâmpinarea evenimentuli, organizatorii oferă publicului progamul și regulile de acces la concert.

Leonard Cohen

Accesul va fi permis publicului începând cu ora 17:00, iar Leonard Cohen va urca pe scenă la ora 20:00. Organizatorii recomandă spectatorilor, să fie prezenți la locație din timp, pentru a evita aglomerația. De asemenea, pentru a nu aglomera traficul, mijloacele de transport în comun sunt varianta cea mai potrivită. Cele două intrări, de pe Bd Națiunile Unite și de pe Calea 13 septembrie sunt aproape de stațiile de metrou Piața Unirii și Izvor.

Accesul la concert se face pe baza biletului și a unui act de identitate pe care posesorul trebuie să le aibă asupra sa pe toată durata concertului.

Printre regulile de bază aplicabile se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă insistent publicul să nu aibă asupra lor la eveniment: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Nu avem o hartă de acces și de organizare a spațiului, dar probabil nu vor fi mari diferențe față de celelalte concerte din Piața Constituției.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Leonard Cohen
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dokken lansează un nou album

Formatia americana dokken va lansa pe25 septembrie un nou album intitulat Broken Bones. Discul vine insotit de un DVD documentar...

Închide