Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Concert Leonard Cohen - PROGRAM și REGULI DE ACCES

Sâmbătă seară, pe 22 septembrie, centrul Bucureștiului va răsuna cu vocea gravă și inconfundabilă a lui Leonard Cohen. În întâmpinarea evenimentuli, organizatorii oferă publicului progamul și regulile de acces la concert.
Leonard Cohen

Sâmbătă seară, pe 22 septembrie, centrul Bucureștiului va răsuna cu vocea gravă și inconfundabilă a lui Leonard Cohen. În întâmpinarea evenimentuli, organizatorii oferă publicului progamul și regulile de acces la concert.

Leonard Cohen

Accesul va fi permis publicului începând cu ora 17:00, iar Leonard Cohen va urca pe scenă la ora 20:00. Organizatorii recomandă spectatorilor, să fie prezenți la locație din timp, pentru a evita aglomerația. De asemenea, pentru a nu aglomera traficul, mijloacele de transport în comun sunt varianta cea mai potrivită. Cele două intrări, de pe Bd Națiunile Unite și de pe Calea 13 septembrie sunt aproape de stațiile de metrou Piața Unirii și Izvor.

Accesul la concert se face pe baza biletului și a unui act de identitate pe care posesorul trebuie să le aibă asupra sa pe toată durata concertului.

Printre regulile de bază aplicabile se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă insistent publicul să nu aibă asupra lor la eveniment: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Nu avem o hartă de acces și de organizare a spațiului, dar probabil nu vor fi mari diferențe față de celelalte concerte din Piața Constituției.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Leonard Cohen
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dokken lansează un nou album

Formatia americana dokken va lansa pe25 septembrie un nou album intitulat Broken Bones. Discul vine insotit de un DVD documentar...

Închide