Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Kempes şi Rezident Ex - PROGRAM ACCES și MEET & GREET

Au mai ramăs două zile până la singurul concert Kempes şi Rezident Ex din capitală. Accesul în interiorul Arenelor Romane va fi permis începând cu ora 17.00 şi se va realiza doar pe baza biletului valid.

Publicat

pe

Rezident EX
Rezident EX

Au mai ramăs două zile până la singurul concert Kempes şi Rezident Ex din capitală. Accesul în interiorul Arenelor Romane va fi permis începând cu ora 17.00 şi se va realiza doar pe baza biletului valid. Deţinătorii de bilete VIP vor primi la intrare o brăţară, ce le va permite ulterior accesul la after party.

Rezident EX

Kempes și Rezident EX

Biletele achiziţionate pentru acest concert permit accesul o singură dată în locaţie, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, o vor putea face doar în urma achiziţionării unui nou bilet. Biletele trebuie păstrate pe toată durata concertului.

Copii cu vârstă sub 6 ani nu platesc bilet de intrare. Peste aceată vârstă preţul biletului se plateşte integral. Sunt valabile doar biletele achiziţionate online sau din centrele specializate. În ziua concertului singurul punct autorizat de vânzare rămâne casa de bilete a Arenelor Romane.

Spectatorii vor avea acces în incinta Arenelor Romane începând cu ora 17.00 iar trupa care deschide concertul, Desant, va urca pe scenă la ora 19.00. De la ora 20.00 va avea loc extragerea câștigătorilor la cele două concursuri (2 chitare Fender + 1 abonament Sonisphere UK) iar recitalul Kempes şi Rezident Ex va începe la ora 20.00. Dupa ora 23.00 deţinatorii de bilete VIP sunt așteptati in clubul Ageless unde se va desfășura sesiunea de autografe din cadrul after party-ului.

Reguli de acces

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aduca pelerine de ploaie.

VIP meet & greet

Pentru deţinătorii de bilete VIP, sesiunea de autografe va avea loc după concert, în cadrul after party-ului din Ageless Club (Calea Şerban Voda 213). Accesul se va face pe baza brăţarii primite, însoţită de biletul de la concert. Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană trebuie să aibă propiul aparat foto.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

RezidentEX_arene
Concerte vineri, 21 septembrie 2012

Kempes și Rezident Ex

Loc
Arenele Romane
Un comentariu

Trending