Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Concert Helloween la București în 2013

Trupa Helloween se va întoarce în Româmia anul viitor în cadrul turneului de promovare HELLISH ROCK PART II 2013. Concertul va avea loc pe 16 martie 2013 la Arenele Romane din București.
Concert Helloween

Concert Helloween

Trupa Helloween se va întoarce în Româmia anul viitor în cadrul turneului de promovare HELLISH ROCK PART II 2013. Concertul va avea loc pe 16 martie 2013 la Arenele Romane din București, informația fiind publicată pe site-ul oficial al formației. Alături de București mai figurează alte 19 locații din Italia, Bulgaria, Slovenia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Cehia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Belgia. Trupa germană GAMMA RAY va fi invitată să cânte din nou alături de Helloween.

Concert Helloween

Concert Helloween (Foto: www.facebook.com)

Helloween va lansa pe 18 ianuarie 2013 noul album numit “STRAIGHT OUT OF HELL”. Rockerii lucrează în prezent la ultimele finisări ale producției. Materialul este produs de inginerul de sunet Charlie Bauerfeind de la MiSueno Studio și este un follow-up după “7 Sinners” din 2010. Discul va fi disponibil și într-o ediție limitată cu piese bonus și ambalaj special. Titlul albumul este în ton cu cel al turneului, care se dorește o reeditare al celui din 2007-2008 - „Hellish Rock Tour“. Și atunci formația GAMMA RAY a cântat alături de Helloween în 95 de show-uri din 34 de țări.

Helloween a concertat în august 2011 la Sibiu în cadrul festivalului ARTmania. Vă invităm să ascultați piesa Are You Metal? de pe “7 Sinners”,  ultimul și poate cel mai dur disc lansat de Helloween.

VIDEO: Helloween - Are You Metal?

[src="https://www.youtube.com/watch?v=XfSUCJACyKs&w=600]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Helloween
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden dezvăluie coperta noului album - VEZI FOTO

Americanii de la Soundgarden au dat publicitătii coperta viitorului album de studio, inttiulat King Animal, care va fi lansat pe...

Închide