Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Helloween la București în 2013

Trupa Helloween se va întoarce în Româmia anul viitor în cadrul turneului de promovare HELLISH ROCK PART II 2013. Concertul va avea loc pe 16 martie 2013 la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Concert Helloween
Concert Helloween │ FOTO: www.facebook.com

Trupa Helloween se va întoarce în Româmia anul viitor în cadrul turneului de promovare HELLISH ROCK PART II 2013. Concertul va avea loc pe 16 martie 2013 la Arenele Romane din București, informația fiind publicată pe site-ul oficial al formației. Alături de București mai figurează alte 19 locații din Italia, Bulgaria, Slovenia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Cehia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Belgia. Trupa germană GAMMA RAY va fi invitată să cânte din nou alături de Helloween.

Concert Helloween

Concert Helloween │ FOTO: www.facebook.com

Helloween va lansa pe 18 ianuarie 2013 noul album numit “STRAIGHT OUT OF HELL”. Rockerii lucrează în prezent la ultimele finisări ale producției. Materialul este produs de inginerul de sunet Charlie Bauerfeind de la MiSueno Studio și este un follow-up după “7 Sinners” din 2010. Discul va fi disponibil și într-o ediție limitată cu piese bonus și ambalaj special. Titlul albumul este în ton cu cel al turneului, care se dorește o reeditare al celui din 2007-2008 - „Hellish Rock Tour“. Și atunci formația GAMMA RAY a cântat alături de Helloween în 95 de show-uri din 34 de țări.

Helloween a concertat în august 2011 la Sibiu în cadrul festivalului ARTmania. Vă invităm să ascultați piesa Are You Metal? de pe “7 Sinners”,  ultimul și poate cel mai dur disc lansat de Helloween.

VIDEO: Helloween - Are You Metal?

[src="https://www.youtube.com/watch?v=XfSUCJACyKs]

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 martie 2013

Helloween

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Un comentariu

Trending