Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Concert extraordinar Nicu Alifantis & Zan în Hard Rock Cafe

Nicu Alifantis & Zan vor susține un show inedit pe 5 octombrie la Hard Rock Café, unde publicul va putea asculta muzica sa inconfundabilă.
Concert Nicu Alifantis & Zan

Concert Nicu Alifantis & Zan

Nicu Alifantis & Zan vor susține un show inedit pe 5 octombrie la Hard Rock Café, unde publicul va putea asculta muzica sa inconfundabilă.

Pentru spectacol, Alifantis a pregătit un repertoriu ce include îndrăgitele piese Emoție de toamnă, Ce bine că ești, Umbra, Ploaie în luna lui marte, După Melci, Piața Romană numărul 9, dar și compoziții noi, ce vor apărea pe viitorul album înregistrat de artist.

Considerat un adevărat trubadur, Alifantis reușește mereu să marcheze publicul prin diversitatea trăirilor pe care le aprinde muzica sa. Aflat în muzică de aproape 40 de ani, cântărețul a realizat până acum peste 15 materiale și s-a implicat în compoziții muzicale pentru piese de teatru.

Bilete la Nicu Alifantis & Zan

Biletele sunt împărțite în 3 categorii. Pentru Categoria I (loc la masă) prețul unui bilet este de 80 de lei, la Categoria II (loc la mese) un bilet este 60 de lei, iar pentru Categoria VIP prețul unui bilet costă 120 de lei (acesta include întâlnire și poza cu trupa, afiș și CD cu autograf.

Rezervarea meseleor se face prin telefon direct la Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Online se găsesc pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Nicu Alifantis - Ploaie în luna lui Marte

Citește mai multe despre Luiza ZanNicu Alifantis
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga: ARTPOP nu este un album, este un PROIECT

Lady Gaga face primele dezvăluiri despre viitorul album ARTPOP. Acesta este un proiect multimedia ce va fi lansat sub forma...

Închide