Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Coldplay lanseaza un nou DVD - TRAILER VIDEO

Coldplay va lansa un nou DVD intitulat Coldplay Live 2012. Discul contine inregistrarea concertului de la festivalul Glastonbury 2011 dar si secvente din show-urile sustinute la Paris si Montreal.
Coldplay

Coldplay, nominalizați la premiile Grammy 2014

Coldplay a anunțat că  pe 19 noiembrie va lansa un nou DVD intitulat Coldplay Live 2012. Materialul conține înregistrări din turneul mondial de promovare al ultimului album de studio Mylo Xyloto.

Fanii Coldplay vor putea urmări secvențe din show-urile pe care trupa le-a susținut la Paris, Montreal, precum și prestația din cadrul celebrului festival Glastonbury 2011.

Coldplay

Coldplay (Foto: www.facebook.com)

Coldplay Live 2012 a fost regizat de Paul Dugdale, cel care a realizat și DVD-urile Live at the Royal Albert Hall și World on Fire semnate Adele, respectiv Prodigy. Noul produs va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Parlophone și va fi disponibil în format CD/DVD, DVD/DC, Blu-ray/CD, precum si in format digital.

Este cel de-al 3-lea album live al trupei și primul DVD după o pauză de nouă ani iar noi va invităm sa urmăriți mai jos trailerul de prezentare.

„Turneul Mylo Xyloto Tour a fost cel mai distractiv din istoria trupei noastre. De la muzică, efectele pritehnice, laserele, brățările luminoase, totul a fost gândit în așa fel încât publicul să reacționeze așa cum ne-am dorit. Adica, spectaculos", a declarat solistul Chris Martin.

 

Citește mai multe despre Coldplay
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana a lansat single-ul Apa feat. Cabron – AUDIO

Loredana are un nou single, pe care vă intităm să-l ascultați pe InfoMusic.ro. Acesta se intitulează Apa și reprezintă o...

Închide