Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Coldplay îi dă sfaturi muzicale tinerei Rita Ora

Cei de la Coldplay au ales ca în turneul european, în deschidere să cânte noua senzație britanică, Rita Ora. Se pare că tânăra artista a realizat o adevărată conexiune cu membrii formației, în special cu Chris Martin.
Rita Ora

Rita Ora

Cei de la Coldplay au ales ca în turneul european, în deschidere să cânte noua senzație britanică, Rita Ora. Se pare că tânăra artista a realizat o adevărată conexiune cu membrii formației, în special cu Chris Martin.

Rita Ora

Rita Ora (Foto: www.facebook.com)

Într-un interviu pentru The Sunday Times, Rita Ora a mărturisit că este extraordinar pentru ea să-l vadă pe Chris Martin pe scenă în atâtea seri.

Coldplay nu are nevoie de toate coregrafiile fancy deoarece cântă cu atât de multă energie. Sunt doar cei patru instrumențiști și Chris care aleargă în toate părțile și se aruncă pe scenă”

Rita Ora a mai precizat că solistul de la Coldplay a sfătuit-o să-și susțină muzica mereu și să se distreze pentru a rezista în industria muzicală.

Recent, artista a lansat LP-ul de debut, Ora, care a ajuns direct pe locul 1 în topul din Marea Britanie. Până în prezent, cântăreața care a semnat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, are 3 single-uri care au ajuns numărul 1 în topurile din Marea Britanie, care au depășit 100.000 de vânzări din prima săptămână.

Citește mai multe despre Coldplay
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O femeie a fost arestată de 4 ori în 26 de ore pentru că asculta AC/DC prea tare

O femeie din New Hampshire, Statele Unite, pasionată de muzică celor de la AC/DC a fost arestată de 4 în...

Închide