Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Chris Brown a consumat marijuana în timp ce se afla în regim de libertate condiționată

Chris Brown a consumat marijuana în timp ce era în regim de libertate condiționată, iar acest lucru ar putea avea conscințe mai puțin plăcute. Potrivit Reuters, cântărețul a fost testat pozitiv cu marijuana în luna iunie.

Publicat

pe

Chris Brown
Chris Brown │ FOTO: www.facebook.com

Chris Brown a consumat marijuana în timp ce se afla în regim de libertate condiționată, iar acest lucru ar putea avea conscințe mai puțin plăcute. Potrivit Reuters, cântărețul a fost testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru consum de marijuana în luna iunie. Chris Brown se afla în Virginia, pentru a-și îndeplini orele de muncă în folosul comunității.

Chris Brown

Chris Brown │ FOTO: www.facebook.com

În prezent, Chris Brown trebuie să înfăptuiască 5 ani în regim de libertate condiționată întrucât a agresat-o pe fosta sa iubita, Rihanna în 2009. De asemenea, acesta trebuie să facă 6 luni de muncă în folosul comunității, pe care potrivit  avocatului său, le-a finalizat.

Judecătorul Patricia Schenegg a stabilit o audiere pe 1 noiembrie pentru a decide dacă artistul a încălcat sau nu regimul de libertate condiționată. La ultima întrevedere, Schenegg l-a avertizat pe Brown că reprezintă un model pentru alții și trebuie să fie conștient gravitatea faptelor sale.

„Nu ești o persoană obișnuită care poate să stea în sufragerie și să facă ce vrea. Și cel mai important lucru este acela că mulți oameni te admiră, mulți copiii. Ceea ce faci și ceea ce spui are un impact asupra multor oameni” - Judecătorul Patricia Schenegg.

Comentează

Trending