Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Chris Brown a consumat marijuana în timp ce se afla în regim de libertate condiționată

Chris Brown a consumat marijuana în timp ce era în regim de libertate condiționată, iar acest lucru ar putea avea conscințe mai puțin plăcute. Potrivit Reuters, cântărețul a fost testat pozitiv cu marijuana în luna iunie.
Chris Brown

Chris Brown

Chris Brown a consumat marijuana în timp ce se afla în regim de libertate condiționată, iar acest lucru ar putea avea conscințe mai puțin plăcute. Potrivit Reuters, cântărețul a fost testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru consum de marijuana în luna iunie. Chris Brown se afla în Virginia, pentru a-și îndeplini orele de muncă în folosul comunității.

Chris Brown

Chris Brown (Foto: www.facebook.com)

În prezent, Chris Brown trebuie să înfăptuiască 5 ani în regim de libertate condiționată întrucât a agresat-o pe fosta sa iubita, Rihanna în 2009. De asemenea, acesta trebuie să facă 6 luni de muncă în folosul comunității, pe care potrivit  avocatului său, le-a finalizat.

Judecătorul Patricia Schenegg a stabilit o audiere pe 1 noiembrie pentru a decide dacă artistul a încălcat sau nu regimul de libertate condiționată. La ultima întrevedere, Schenegg l-a avertizat pe Brown că reprezintă un model pentru alții și trebuie să fie conștient gravitatea faptelor sale.

„Nu ești o persoană obișnuită care poate să stea în sufragerie și să facă ce vrea. Și cel mai important lucru este acela că mulți oameni te admiră, mulți copiii. Ceea ce faci și ceea ce spui are un impact asupra multor oameni” - Judecătorul Patricia Schenegg.

Citește mai multe despre Chris Brown
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kid Rock anunță un nou album de studio

Kid Rock va lansa pe 19 noiembrie un nou album de studio intitulat Rebel Soul. Primul single de promovare, piesa...

Închide