Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Chitaristul trupei Journey lanseaza un nou album solo

Chitaristul Neal Schon, celebru pentru cariera alături de trupa Journey, va lansa un nou album solo. Cel de-al 7-lea disc al artistului poarta numele The Calling si va iesi pe piata in data de 19 octombrie.

Publicat

pe

Neal Schon
Neal Schon │ FOTO: www.prsguitars.com

Chitaristul Neal Schon, celebru pentru cariera alături de trupa Journey, nu mai are nevoie de prezentare. A lansat albume alături de Santana, Bad English, Paul Rodgers, Derek and the Dominos, Abraxas Pool, Joe Cocker, Eric Martin, etc., și este singurul membru Journey care a înregistrat alături de formație pe toate albumele până în prezent. În paralel cu această activitate suținută, artistul  în vârsta de 58 de ani are și o cariera solo bogată cu nu mai puțin de șase albume la activ.

Neil Schon

Iată că de curănd Schon a anunțat ca cel de-al 7-lea album solo, intitulat The Calling, va fi lansat pe 19 octombrie. Discul, primul după o pauză de șapte ani, îi are ca invitați pe bateristul Steve Smith și claparul Jan Hammer (Jeff Beck, Mahavishnu Orchestra).

Ultimul album Journey poarta numele Eclipse și a ieșit pe piață in data de 24 mai. Discul conține  12 piese, din care una instrumentală, și este înregistrat alături de celebrul producator Kevin Shirley, cunoscut pentru colaborarile sale cu formațiile Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM sau Aerosmith.

Tracklist The Calling

 1.  The Calling
 2.  Carnival Jazz
 3.  Six String Waltz
 4.  Irish Field
 5.  Back Smash
 6.  Fifty Six
 7.  True Emotion
 8.  Tumbleweeds
 9.  Primal Surge
 10.  Blue Rainbow Sky
 11.  Transonic Funk
 12.  Song Of The Wind II

PUBLICITATE
Comentează

Trending