Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Chitaristul trupei Journey lanseaza un nou album solo

Chitaristul Neal Schon, celebru pentru cariera alături de trupa Journey, va lansa un nou album solo. Cel de-al 7-lea disc al artistului poarta numele The Calling si va iesi pe piata in data de 19 octombrie.
Neal Schon

Chitaristul Neal Schon, celebru pentru cariera alături de trupa Journey, nu mai are nevoie de prezentare. A lansat albume alături de Santana, Bad English, Paul Rodgers, Derek and the Dominos, Abraxas Pool, Joe Cocker, Eric Martin, etc., și este singurul membru Journey care a înregistrat alături de formație pe toate albumele până în prezent. În paralel cu această activitate suținută, artistul  în vârsta de 58 de ani are și o cariera solo bogată cu nu mai puțin de șase albume la activ.

Neil Schon

Iată că de curănd Schon a anunțat ca cel de-al 7-lea album solo, intitulat The Calling, va fi lansat pe 19 octombrie. Discul, primul după o pauză de șapte ani, îi are ca invitați pe bateristul Steve Smith și claparul Jan Hammer (Jeff Beck, Mahavishnu Orchestra).

Ultimul album Journey poarta numele Eclipse și a ieșit pe piață in data de 24 mai. Discul conține  12 piese, din care una instrumentală, și este înregistrat alături de celebrul producator Kevin Shirley, cunoscut pentru colaborarile sale cu formațiile Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM sau Aerosmith.

Tracklist The Calling

 1.  The Calling
 2.  Carnival Jazz
 3.  Six String Waltz
 4.  Irish Field
 5.  Back Smash
 6.  Fifty Six
 7.  True Emotion
 8.  Tumbleweeds
 9.  Primal Surge
 10.  Blue Rainbow Sky
 11.  Transonic Funk
 12.  Song Of The Wind II

Citește mai multe despre Journey
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rod Stewart lanseaza un album cu cântece de Crăciun

Rod Stewart va lansa pe 30 octombrie un album special de Craciun intitulat Merry Christmas, Baby. Este primul album de...

Închide