Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cheryl Cole implică fanii în realizarea noului lyric video, Screw You feat. Wrech 32 - AUDIO

Cheryl Cole a anunțat că va lansa single-ul Screw You realizat în colaborare cu rapper-ul Wretch 32. Artista a cerut ajutorul fanilor pentru realizarea lyric video-ului oficial.

Publicat

pe

Cheryl Cole
Cheryl Cole │ FOTO: www.facebook.com

Cheryl Cole a anunțat că va lansa un nou single. Este vorba despre controversata piesă Screw You, realizată în colaborare cu rapper-ul Wretch 32, iar mai jos o puteți asculta.

Cheryl Cole

Cheryl Cole │ FOTO: www.facebook.com

Artista vrea să realizeze un lyric video pentru extras, iar pentru acest lucru a cerut ajutor fanilor. Aceștia trebuie să aleagă un cuvânt din versurile cântecului și să trimită o imagine care să ilustreze respectivul cuvânt. Pentru a participa la realizarea clipului trebuie să accesați aplicația de pe Facebook-ul artistei  - http://bit.ly/CherylFanVideo. Cele mai intersante fotografii vor fi alese și vor apărea în lyric video-ul oficial.

Screw You este al 3-lea single de pe noul album A Million Lights, lansat de artistă în iunie. Piesa are o semnificație aparte pentru Cole, întrucât și-a dorit mult o colaborare cu un rapper britanic, iar Wretch 32 s-a potrivit de minune. Nu știm sigur cui îi este dedicată piesa, dar reprezintă unul dintre puținele momente în care artista și-a dat frâu liber sentimentelor de furie.

Cheryl Cole – Screw You feat. Wretch 32

Comentează

Trending