Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Changing Skins ne arată ce le poate pielea – VIDEO INTERVIU

Changing Skins este una dintre tinerele trupe pe care le urmărim de fiecare dată cu plăcere și interes față de evoluția lor. Urmărește un video-interviu filmat în Club B52, ce deconspiră influențele muzicale și planurile formației.

Publicat

pe

Trupa Changing Skins
Trupa Changing Skins

Changing Skins este una dintre tinerele trupe pe care le urmărim de fiecare dată cu plăcere și interes față de evoluția lor. Vara aceasta le-a fost de bun augur pe plan muzical, formația fiind prezentă la B'Estfest, Ursus Evolution, Pro Istoria Fest etc. Cu ceva timp în urmă i-am întâlnit în Club B52 și am stat de vorbă despre primul album și sound-ul lor specific. Cum discul omonim este foarte aproape de lansare, video-interviul deconspiră influențele muzicale și planurile Changing Skins. Trupa poate fi văzută în această perioadă la Festivalul Berii Germane.

Astfel, am aflat că videoclipul provocator Deeper and Deeper nu a fost ideea formației, că publicul este cucerit de Raluca și că Changing Skins este un proiect ambițios, creativ ce pregătește lansarea unui nou clip - Baby.

Trupa Changing Skins

Trupa Changing Skins

Videoclipul Deeper and Deeper a fost realizat de cei de la Duckroom Studio și a surprins publicul prin un pic mai multă goliciune.

”Eu personal am fost împotrivă. Dar după ce am văzut montajul final am fost primul care am zis este ok. Cred că totuși este o chestie artistică, nu este ceva frivol sau obscen.” - Horațiu Ghibu (voce)

Lansarea albumul de debut în octombrie

Este timpul pentru un nou single cu videoclip, dar și pentru primul album. Changing Skins a înregistrat demult piesele, iar Baby a fost selectată ca al doilea extras. Lansarea discului va fi pe 13 octombrie cu prilejul unui concert în Silver Church.

Vezi galeria foto de la lansarea albumului Changing Skins

Raluca Pascaru (tobe), partea feminină a grupului, este o prezență inedită pe scenă datorită personalității vesele, care emană energie, dar și pentru că este baterista trupei, lucru rar întâlnit la trupele românești.

"La prima piesă toată lumea stă cu ochii țintă spre mine, de la a doua piesă începe să fredoneze și să cânte" – Raluca.

"Iar de la a treia piesă toată lumea strigă Raluca! Raluca! Raluca!" - Adi Cotoara (bass).

"Cam așa s-a întâmplat la ultimele concerte. Cred că este un feedback pozitiv pentru toată trupa pentru că atragem atenția cu look-ul, cu mișcările scenice și piesele noastre" - Raluca

”Ascultăm de la dubstep la My Chemical Romance...”

Trupa Changing Skins

Trupa Changing Skins

HorațiuȘtefanRaluca și Adi vor ca Changing Skins să fie un produs competitiv cu cele de afară. Sound-ul pe care îl prezintă cei 4 este modern și autentic. Un alt element important este producția, realizată chiar de Ștefan Mustață, chitaristul trupei. Acesta ne-a mărturisit ce anume îl influențează.

Nu știu dacă se simte (influența) sau nu... sunt trei trupe: Depeche ModePlacebo și Nick Cave. Însă toți ascultăm absolut tot ce ne trece prin mână, de la dubstept la My Chemical Romance. Bănuiesc că se simt influențe din toate aceste lucruri. Involuntar, ceea ce asculți se simte și în muzica pe care o compui” - Ștefan

Alexandra Necula (InfoMusic) alături de trupa Changing Skins

Alexandra Necula (InfoMusic) alături de trupa Changing Skins

Noul val de artiști aduce oameni rebeli, creativi, ce nu pot fi încadrați pur și simplu în vreun gen sau subgen, iar Changing Skins este un astfel de exemplu din România. Grupul își dorește să adauge elemente ”vizuale” în concerte, chiar dacă acest lucru nu e prea simplu date fiind condițiile actuale ale locațiilor din țara noastră, după cum ne-a spus Horațiu în videointerviul de mai sus.

Poze cu Changing Skins după interviu

Comentează

Trending