Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Changing Skins așteaptă cu nerăbdare lansarea primului album

Changing Skins își face încălzirea pentru concertul de lansare a albumului de debut cu un spectacol în cadrul festivalului Berii Bavareze. Membrii formației sunt nerăbdători să vadă CD-ul și să se întâlnească cu fanii pe 13 octombrie în Silver Church.

Publicat

pe

Trupa Changing Skins
Trupa Changing Skins

Changing Skins își face încălzirea pentru concertul de lansare a albumului de debut cu un spectacol în cadrul festivalului Berii Bavareze pe 29 septembrie la Restaurantul Garden Club.

Grupul se pregătește intens pentru eveniment, dar, în același timp a început să lucreze deja la următorul material, a dezvăluit solistul trupei Horațiu. Acesta a mai precizat că este nerăbdător să „simtă” primul CD Changing Skins, ce va fi disponibil în format digipack.

Trupa Changing Skins

Trupa Changing Skins

Albumul încheie un capitol foarte important pentru noi și sperăm să fie urmat de cât mai multe concerte de promovare. După acestea, de fapt în paralel, ne vom apuca deja de lucru pentru următorul material (să vă spun un secret: deja ne-am apucat)" - Horațiu

Și pentru Ștefan, chitaristul trupei, albumul reprezintă un moment important din cariera sa, fiind un proces de creație ce a durat 3 ani. Ștefan este de părere că sound-ul discului este versatil, în cele 10 piese fiind surprinse momente și stări emoționale ale tuturor membrilor Changing Skins.

Acest album reprezintă finalul unei etape muzicale, a unui proces creativ început cu trei ani în urma. Este primul album Changing Skins cât și primul album pe care reușesc să-l duc la bun sfârșit și care urmează să vadă lumina zilei și să ajungă la urechile iubitorilor acestui gen muzical” – Ștefan

Trupa Changing Skins

Trupa Changing Skins

Adi, basistul formației, nu se află la prima lansare de album, dar emoțiile sunt la fel de mari. Unul dintre lucrurile care îl bucură cel mai mult este că Changing Skins a devenit o familie și este recunoscător colegilor de trupă.

„A trecut o groază de timp de când cântam în liceu sau facultate cu Costi, Vic, Călin, Iovanu, John sau Cipanu și prea mulți ani de la primul album lansat tot cu Nelu -Promusic Prod. (sic!). Sunt însă și azi la fel de "disperat" după muzica pe care o cânt, Ruxi (soția) poate să confirme :) Vă așteptăm la lansare!" – Adi

În cadrul concertului de lansare de pe 13 octombrie din clubul The Silver Church, Changing Skins va interpreta pentru prima dată cea mai recentă piesă înregistrată, care va fi o surpriză pentru Raluca, baterista grupului.

Fiind și primul album la care am lucrat alături de colegii mei, mă face bucuroasă să vă prezint sarea și piperul trupei ce poate fi auzit pe CD. Vă așteptăm pe toți la lansare!!!" - Raluca 

Trending