Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Cei de la LMFAO nu se despart, sosesc la București într-o săptămână

Cei de la LMFAO au declarat că nu intenționează să se despartă. Cei doi vor lua o pauză pentru a-și limpezi mințile și pentru a se întoarce cu idei noi pentru următorul album LMFAO.
LMFAO

LMFAO

Recent au apărut în presă o serie de zvonuri potrivit cărora cei de la LMFAO ar intenționa să încheie proiectul muzical pentru a urma cariere solo. Cei doi membri au luat însă atitudine pentru a-și liniști fanii. Până la prima lor vizită la București a mai rămas o săptămână.

LMFAO

LMFAO (Foto: www.facebook.com)

Într-un interviu pentru MTV America via NME, duo-ul a insistat că este mai unit ca niciodată și că nu plănuiește să se despartă.

„În primul rând, nu ne despărțim. Știu asta sigur. Facem parte din aceeași familie, deci mereu va exista iubire între noi”, a declarat SkyBlu.

Zvonurile au pornit de la faptul că cei de la LMFAO vor să ia o pauză, dar, spun ei, tocmai pentru a putea veni cu idei noi pentru următorul material semnat LMFAO, care trebuie să fie unul extraordinar. SkyBlu a mai explicat că vor să-și limpezească mințile și să demonstreze lumii ce pot face fiecare, individual, pentru a deveni și mai puternici împreună.

Pe 4 octombrie duo-ul se va prezenta pe scena de la Arenele Romane în celebrii pantaloni (și lenjerie intimă) cu animal print și va electriza publicul cu hit-urile I’m sexy & I know it, Shots, Party Rock Anthem și Sorry For Party Rocking. Concertul va fi organizat de UNIlife România, iar mai jos vă prezentăm clipul celei mai cunoscute piese LMFAOSexy and I Know It. Există și un eveniment pe Facebook legat de concertul LMFAO, unde vă puteți confirma particiarea.

VIDEO LMFAO - Sexy and I Know It

Biletele la concertul LMFAO se pot cumpăra de pe Eventim.ro la următoarele prețuri:

  • Regular: 90 Lei
  • Front Stage: 150 Lei
  • KING SUITE TERASA*: 500 Lei
    DOAR PENTRU 150 DE PERSOANE EXCLUSIVE

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește o filmare de pe viitorul DVD Paul McCartney

Paul McCartney va lansa pe 13 noiembrie DVD-ul Live Kisses care contine inregistrarea concertului sustinut in studioul Capitol din Los...

Închide