Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

CADENZA VAGABUNDOS revine la București pe 17 noiembrie

Grupul Cadenza Vagabundos revine la București pe 17 noiembrie 2012, la un an distanță de concertul din 2011. Evenimentul va fi organizat la Sala Polivalentă de The Mission, care îl readuce pe faimosul DJ şi producător de origine chiliană Luciano. Va fi al patrulea show susținut în România.
Cadenza Vagabundos pe 17 noiembrie 2012

Grupul Cadenza Vagabundos revine la București pe 17 noiembrie 2012, la un an distanță de concertul din 2011. Evenimentul va fi organizat la Sala Polivalentă de The Mission, care îl readuce pe faimosul DJ şi producător de origine chiliană Luciano. Va fi al patrulea show susținut în România. Cadenza Vagabundos a apărut iniţial pe plaja Ushuaia din Ibiza şi ulterior s-au mutat la Pacha, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din lume. Acompaniaţi de decoraţiuni specifice unor “vagabonzi muzicieni de profesie”, artiştii care au făcut înconjurul lumii.

Luciano - Cadenza Vagabundos

Luciano - Cadenza Vagabundos

Petrecerea de pe 17 noiembrie 2012 va fi deschisă la ora 22.00 de DJ-ul autohton Posh, urmând ca showcase-ul Cadenza să își pună amprenta în sufletele fanilor prin prestațiile lui Mendo, Ernesto Ferreyra și Technasia. Momentul culminant va fi setul lui Luciano, care va dura cel mai probabil până în orele dimineții.

Luciano aka Lucien-N-Luciano a lansat piese la label-uri ca Perlon, Klang, Transmat, Mental Groove, Max Ernst, Bruchstuecke si Peacefrog. Lucien Nicolet a început să mixeze în anii 93, la petreceri mici în Santiago, Chile, iar în 97 s-a apucat de produs muzică electronică. Eforturile sale de producător s-au concretizat într-o casă de discuri proprie, faimoasă astăzi pentru release-urile de success. Cadenza Records este punctul de plecare unde au luat naștere producții de la Serafin, Luciano, Pier Bucci, Ricardo Villalobos, Thomas Melchior, Pikaya, Loco Dice și alții. Luciano este un artist imprevizibil, mereu te poți aștepta de la orice atunci când este la pupitru. Fie că pune minimal, techno, groovy tech-house combinații inedite cu sample- uri din piese vechi, tradiționale, accapella, Luciano știe să facă un public să danseze.

Bilete la Cadenza Vagabundos

Biletele se pot cumpăra în avans de pe www.bilete.ro la prețul de 45 de lei. Va intrarea la eveniment prețul unui bilet va fi de 60 de lei. Pentru petrecere se vând și bilete VIP cu 100 de lei, rezervările în acest sens făcându-se telefonic la (+40) 722 399228.

La eveniment nu va fi permis accesul persoanelor sub 18 ani. Spectatorii vor fi verificați la intrare pe baza unui act de identitate.

Citește mai multe despre Cadenza Vagabundos
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maximiliam este în căutare de Domnișoare - VIDEOCLIP

Maximiliam vine cu un nou videoclip pentru piesa Domnișoare, realizată în colaborare cu Zhao și Spike. Clipul îi prezintă pe...

Închide