Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

BZN va susține la București nu unul, ci două concerte în aceeași zi

Trupa BZN va susține încă un concert la București cu ocazia vizitei de pe 28 octombrie. Cum primul concert anunțat este aproape sold-out, organizatorii au anunțat astăzi că trupa olandeză va susține două recitaluri în aceeași zi, la ore diferite.

Publicat

pe

Concert BZN
Concert BZN

Trupa BZN va susține încă un concert la București cu ocazia vizitei de pe 28 octombrie 2012. Cum primul concert anunțat este aproape sold-out, organizatorii au anunțat astăzi că trupa olandeză va susține două recitaluri în aceeași zi, la ore diferite. Astfel, înaintea concertului de la ora 20.00, BZN  va urca pe scena Sălii Palatului mai întâi la ora 16.00.

Concert BZN la București

2 concerte BZN la București pe 28 octombrie

Biletele pentru concertul de la ora 16.00 vor avea aceleasi prețuri ca și biletele pentru spectacolul de la ora 20.00. Prețurile sunt cuprinse între 50 și 300 de lei. Așadar cei care încă nu și-au achiziționat bilete și vor să vadă show-ul BZN, își pot cumpăra din următoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Librăriile Adevarul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor, Stația de Metrou Unirii 1. Biletele se vând și online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro și MYTICKET.ro. Ambele evenimente sunt organizate de Project Events în colaborare cu European Event Service.

Trupa olandeză va concerta pentru prima dată la București. Iubitorii muzicii anilor '70-'80 vor avea ocazia să asculte live piese celebre precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour” samd. Vă invităm să revedeți clipul "Blue Eyes, Blue Eyes":

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert BZN
Concerte duminică, 28 octombrie 2012

BZN

Loc
Sala Palatului
Un comentariu

Trending