Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

byron va susține o serie de concerte Impromptu

Trupa byron vine cu un nou concept la Clubul Țăranului, o serie de concerte de improvizație fără repetiții și fără setlist.
Impromptu byron la Clubul Taranului pe 25 septembrie

Trupa byron vine cu un nou concept la Clubul Țăranului, o serie de concerte de improvizație fără repetiții și fără setlist. Fanii trupei vor avea ocazia să vadă ceva ce trupa ar putea descrie ca jumătate jam session și jumătate repetiție cu public.

Impromptu byron la Clubul Taranului pe 25 septembrie

Primul concert de acest fel va avea loc pe 25 septembrie începând cu ora 20:00, unde membrii trupei se vor afișa în fața publicului complet descoperiți si nu numai că vor cânta live, dar vor și compune live, pe scenă. byron promite să aducă pe scenă în cadrul concertelor impromptu și invitați speciali.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre byron
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Helloween la București în 2013

Trupa Helloween se va întoarce în Româmia anul viitor în cadrul turneului de promovare HELLISH ROCK PART II 2013. Concertul...

Închide