Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

byron va susține o serie de concerte Impromptu

Trupa byron vine cu un nou concept la Clubul Țăranului, o serie de concerte de improvizație fără repetiții și fără setlist.
Impromptu byron la Clubul Taranului pe 25 septembrie

Trupa byron vine cu un nou concept la Clubul Țăranului, o serie de concerte de improvizație fără repetiții și fără setlist. Fanii trupei vor avea ocazia să vadă ceva ce trupa ar putea descrie ca jumătate jam session și jumătate repetiție cu public.

Impromptu byron la Clubul Taranului pe 25 septembrie

Primul concert de acest fel va avea loc pe 25 septembrie începând cu ora 20:00, unde membrii trupei se vor afișa în fața publicului complet descoperiți si nu numai că vor cânta live, dar vor și compune live, pe scenă. byron promite să aducă pe scenă în cadrul concertelor impromptu și invitați speciali.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre byron
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Helloween la București în 2013

Trupa Helloween se va întoarce în Româmia anul viitor în cadrul turneului de promovare HELLISH ROCK PART II 2013. Concertul...

Închide