Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bucureștiul așteaptă revenirea lui Leonard Cohen

Concertul Leonard Cohen de la București are loc în Piața Constituției, pe data de 22 septembrie, cu începere de la orele 20. Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri, iar organizatorii depun eforturi pentru ca totul să decurgă perfect.

Publicat

pe

Leonard Cohen - Old Ideas
Leonard Cohen - Old Ideas │ FOTO: www.facebook.com

Pregătirile pentru concertul de sâmbătă 22 septembrie au intrat pe ultima sută de metri, iar organizatorii depun eforturi pentru ca totul să decurgă perfect. O echipă de aproximativ 100 de tehnicieni lucrează în prezent la amenajarea scenei, montarea sistemelor de sonorizare și lumini, precum și la organizarea spațiului care îl va găzdui pe artistul canadian înainte și după concert.

Leonard Cohen

Leonard Cohen │ FOTO: www.facebook.com

Scena pe care va cânta Leonard Cohen este concepută astfel încât să corespundă dorinţelor artistului. Acesta pregăteşte un spectacol sobru și impresionant, iar construcția scenei durează patru zile.

Vezi câștigătorii celor două invitații duble la concert

Leonard Cohen

Cerinţele artistului și ale echipei sale stau sub semnul modestiei rafinate. Leonard Cohen, artiștii care îl acompaniază și echipa sa tehnică vor avea la dispoziție opt încăperi. Dintre acestea, una este dedicată exclusiv artistului, în care se va retrage și se va pregăti pentru concert.

Leonard Cohen și echipa sa nu au preferințe culinare ieșite din comun. La masa de dimineață, ei preferă un meniu clasic, cu ouă, crenvuști, șuncă, roșii, brânză, cereale, gem, pâine și o varietate cât mai mare de fructe. La prânz artiștii vor avea mai multe feluri, inclusiv meniuri vegetariene. Dintre băuturi, nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plată și minerală, sucurile naturale, laptele de soia, dar și berea belgiană, cea irlandeză și vinurile franțuzești.

Spectatorii care vor asista la concertul Leonard Cohen de la București vor avea parte de un adevărat regal muzical. Veteranul trubadur canadian a pregătit un concert de peste trei ore pentru întâlnirea cu publicul român.

Vezi posibilul setlist al lui Leonard Cohen

Concertul Leonard Cohen de la București are loc în Piața Constituției, pe data de 22 septembrie, cu începere de la orele 20. Evenimentul se bucură de sprijinul Primăriei Municipiului București și al Consiliului Local al Municipiului București, prin ArCuB și CPPESCTB şi este organizat de East European Events şi Marcel Avram, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Ultimele bilete la concertul Leonard Cohen se găsesc la vânzare prin Rețeaua Eventim: magazinele GERMANOS, ORANGE, VODAFONE, DOMO, LIBRĂRIILE HUMANITAS, CĂRTUREŞTI și pe Eventim.ro.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Leonard Cohen
Concerte sâmbătă, 22 septembrie 2012

Leonard Cohen

Loc
Piața Constituției
Comentează

Trending