Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Black Country Communion lansează un nou album - ascultă primul single

Supergrupul Black Country Communion lanseaza un nou album intitulat Afterglow, Discul va iesi pe piata in data de 30 octombrie iar primul single poate fi ascultat mai jos.
Black Country Communion

Black Country Communion

Supergrupul Black Country Communion se află într-o perioadă foarte prolifică și oferă fanilor un nou album de studio. La doar un an de la apariția lui "2", care a debutat pe locul 1 în topul BBC Radio 1 Top Rock Charts, cel de-al 3-lea material discografic poarta numele Afterglow și va ajunge pe rafturile magazinelor de specialitate în data de 30 octombrie.

Black Country Communion

Black Country Communion (Foto: www.facebook.com)

Și acest nou produs este înregistrat cu ajutorului celebrului Kevin Shirley, cunoscut pentru colaborarile sale cu formatiile Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM sau Aerosmith iar casa de discuri J&R Adventures se va ocupa de distribuția acestuia. Confessor, este primul single extras de pe acest album si poate fi ascultat mai jos.

Black Country Communion s-a format in 2009 și are în componența sa pe Glen Hughes (Deep Purple, Trapeze, Black Sabbath), Joe Bonamassa, Jason Bonham (fiul lui John Bonham - fostul baterist Led Zeppelin) și Derek Sherinian (ex-Dream Theater, KISS, Alice Cooper, Billy Idol).

Tracklist Afterglow

1. Big Train
2. This Is Your Time
3. Midnight Sun
4. Confessor
5. Cry Freedom
6. Afterglow
7. Dandelion
8. The Circle
9. Common Man
10. The Giver
11. Crawl

Citește mai multe despre Glen Hughes
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Armin van Buuren feat. Ana Criado - I'll Listen - VIDEO - UPDATE

Cu o zi înaintea lansării oficiale, clipul "I'll Listen" a fost deconspirat de Armin van Buuren. Piesa prilejuiește un featuring...

Închide