Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Babel este ultimul album Mumford and Sons!? – VEZI VIDEO

Se pare că trebuie să ne bucurăm de noul album Babel, semnat Mumford and Sons, întrucât trupa nu va mai lansa un disc prea curând. Cel puțin așa au lăsat de înțeles membrii formației la festivalul iTunes.
Mumford and Sons

Mumford & Sons

Se pare că trebuie să ne bucurăm de noul album Babel, semnat Mumford and Sons, întrucât trupa nu va mai lansa un disc prea curând. Cel puțin așa au lăsat de înțeles membrii formației în cadrul concertului de la festivalul iTunes, ce a avut loc pe 24 septembrie în Londra.

Mumford and Sons

Mumford & Sons (Foto: www.facebook.com)

Mai întâi, grupul a spus în glumă că nu va mai înregistra niciun album. Apoi, după ce un fan a spus urlând că a durat o veșnicie realizarea noului material, Ben Lovett a declarat:

„Ne vom strădui mai tare cu următorul album, dacă va exista un alt album”

Spectacolul a reprezentat primul show susținut de Mumford and Sons în Londra, din iunie 2011, când au concertat cu Arcade Fire în Hyde Park. Mai jos puteți vedea o înregistrare cu interpretarea piesei The Cave, realizată de un fan.

Recent, trupa s-a întors în Anglia după ce au străbătut Statele Unite, Australia și Irlanda, iar solistul, Marcus Mumford, a ținut să precizeze în timpul show-ului că se simt excelent acasă, după ce au călătorit atât. Publicul a fost la fel de fericit să vadă formația, specatorii au fost încântați cu piese binecunosute, precum Thistle & Weeds, The Cave și Dust Bowl Dance. Mumford and Sons au strecurat în setlist și numeroase melodii de pe noul album Babel, cum ar fi primul single extras I Will Wait, Ghosts That We Knew, Lover Of The Night și Lover’s Eye.

Live London septembrie 2012: Mumford and Sons - The Cave

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte aniversare Kumm 15 ani la Cluj și București alături de byron

Trupa Kumm va susține două concerte aniversare: pe 19 octombrie la Cluj-Napoca în Flying Circus Pub și pe 1 noiembrie...

Închide