Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Avenged Sevenfold a lansat o noua piesă: Carry On - AUDIO

Avenged Sevenfold a lansat o noua melodie, intitulată Carry On, care este inclusa pe coloana sonora a jocului video Call of Duty: Black Ops II.
Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold

Formația americană Avenged Sevenfold a lansat o noua melodie, intitulată Carry On, care poate fi ascultată mai jos. Piesa este extrasă de pe coloana sonora a jocului video Call of Duty: Black Ops II, programat pentru lansare în data de 13 noiembrie.

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold (Foto: www.facebook.com)

Trupa a mai contribuit anterior cu un cantec numit Not Ready To Die pentru jocul Call Of Duty: Black Ops, a șptea variantă a celebrei serii Call Of Duty dezvoltata de Treyarch Studio și publicata de Activision.

Cel de-al 5-lea album Avenged Sevenfold, Nighmare, a ieșit pe piață în 2010 a fost certificat cu aur pentru vânzari de peste 500.000 de unități doar pe teritoriul american. A fost primul material lansat de la moartea bateristului și compozitorului James "The Rev" Sullivan din decembrie 2009 în urma unei supradoze de droguri. Noul baterist al americanilor este Arin Ilejay (ex-Confide).

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Brown a consumat marijuana în timp ce se afla în regim de libertate condiționată

Chris Brown a consumat marijuana în timp ce era în regim de libertate condiționată, iar acest lucru ar putea avea...

Închide