Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Avenged Sevenfold a lansat o noua piesă: Carry On - AUDIO

Avenged Sevenfold a lansat o noua melodie, intitulată Carry On, care este inclusa pe coloana sonora a jocului video Call of Duty: Black Ops II.
Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold

Formația americană Avenged Sevenfold a lansat o noua melodie, intitulată Carry On, care poate fi ascultată mai jos. Piesa este extrasă de pe coloana sonora a jocului video Call of Duty: Black Ops II, programat pentru lansare în data de 13 noiembrie.

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold (Foto: www.facebook.com)

Trupa a mai contribuit anterior cu un cantec numit Not Ready To Die pentru jocul Call Of Duty: Black Ops, a șptea variantă a celebrei serii Call Of Duty dezvoltata de Treyarch Studio și publicata de Activision.

Cel de-al 5-lea album Avenged Sevenfold, Nighmare, a ieșit pe piață în 2010 a fost certificat cu aur pentru vânzari de peste 500.000 de unități doar pe teritoriul american. A fost primul material lansat de la moartea bateristului și compozitorului James "The Rev" Sullivan din decembrie 2009 în urma unei supradoze de droguri. Noul baterist al americanilor este Arin Ilejay (ex-Confide).

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Brown a consumat marijuana în timp ce se afla în regim de libertate condiționată

Chris Brown a consumat marijuana în timp ce era în regim de libertate condiționată, iar acest lucru ar putea avea...

Închide