Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Atmosfera anilor '90 în Azealia Banks, 1991 - VIDEOCLIP

Azealia Banks a lansat un nou videoclip, pentru piesa 1991. Regizat de Justin Mitchell, este un adevărat remix al clipurilor și pieselor anilor 90.

Publicat

pe

Azealia Banks - 1991 Video
Azealia Banks - 1991 Video

Azealia Banks a lansat un nou videoclip pentru piesa 1991, ce dă titlul EP-ului de debut, apărut în mai (video mai jos).

Azealia Banks - 1991 Video

Secvență clip Azealia Banks - 1991

Clipul regizat de Justin Mitchell o prezintă pe rapperiță într-o nouă postură, mai elegantă, stilată și sexy. Piesa include sample-uri ce aduc aminte de piesele pop, R&B și hip hop din perioada '90, iar acestea se combină cu stilul unic de a face rap al tinerei artiste. Videoclipul îmbină elemente din acea perioadă, cum ar fi coregrafiile și stilul vestimentar care erau la modă atunci cu elemente moderne. Rezultatul este un remix al clipurilor și pieselor anilor '90.

Dacă la început Azealia Banks era o tânără artistă undergorund cu codițe și videoclipuri alb negru filmate la zid, după semnarea cu casa de discuri Interscope lucrurile s-au schimbat. Acum artista lucrează cu profesioniști, iar schimbările sunt vizibile în look-ul său, în complexitatea clipurilor și chiar în muzică.

Artista trebuia să lanseze primul album, Broke With Expensive Taste, în septembrie, dar apariția acestuia a fost amânată până februarie 2013.

De asemenea, este posibil să vedem și o colaborare între Azealia Banks și Lady Gaga. Ambele artiste au confirmat pe Twitter că au vorbit la telefon și au avut numai cuvinte de laudă una la adresa celeilalte.

Clip Oficial: Azealia Banks - 1991

Trending