Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ascultă primul remix oficial Dă vina pe...Voltaj - AUDIO

A apărut primul remix oficial al cântecului Dă vina pe... lansat de Voltaj, iar mai jos îl puteți asculta. Acesta a fost realizat de Jay Murano, un producător nou pe scena românească.
Jay Murano - Official Remix Voltaj - Dă vina pe...

Jay Murano - Official Remix Voltaj - Dă vina pe...

A apărut primul remix oficial al cântecului Dă vina pe... lansat de Voltaj. Acesta a fost realizat de Jay Murano, un producător nou pe scena românească. Remixul s-a auzit în premieră la emisiunea Kiss Kiss in the Mix, de la postul de radio Kiss Fm. Îl puteți asculta chiar acum pe InfoMusic, dând PLAY clipului de mai jos.

Jay Murano - Official Remix Voltaj - Dă vina pe...

Jay Murano - Official Remix Voltaj - Dă vina pe...

Originalitatea și talentul de remixer pentru care este lăudat Jay Murano nu sunt foarte vizibile în remix-ul piesei Voltaj. Sound-ul pare tras la indigo, având beat-uri de house deja comune și celebrul „acordeon”. Dacă nu ai auzi vocea lui Călin Goia ai putea confunda melodia cu cele de duzină lansate de proiectele autohtone, ale căror nume nici are sens să le memorăm. Cu toate acestea, remix-ul va prinde deopotrivă în cluburile din România cât și la radiourile comerciale, devreme ce urmează rețeta simplă, dar sigură.

În ceea ce privește trupa Voltaj, aceasta se pregătește să susțină 2 concerte la Sala Palatului ce vor avea loc pe 10 și 11 octombrie. Formația va marca lansarea oficială a noului album, Dă vina pe Voltaj. Materialul este disponibil pe piață încă din luna mai, în exclusivitate la standurile de vânzare de ziare.

Jay Murano - Official Remix Voltaj - Dă vina pe...

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Voltaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Soundgarden: Been Away Too Long - AUDIO

Soundgarden a lansat azi primul single extras al viitorului album de studio intitulat King Animal. Melodia poarta numele Been Away...

Închide