Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ascultă noul single No Doubt, Looking Hot - AUDIO

No Doubt a lansat un nou single, Looking Hot, care poate fi ascultat mai jos. Melodia este extrasă de pe albumul Push And Shove care a avut lansarea azi.
No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

Urmărește-ne pe

No Doubt a lansat un nou single, Looking Hot, care poate fi ascultat mai jos. Melodia este extrasă de pe albumul Push And Shove care a fost lansat azi în Marea Britanie, iar pe 25 septembrie va avea apariția în Statele Unite. Este primul material înregistrat de formație în ultimii 10 ani, astfel că a fost așteptat cu nerăbdare atât de fani, cât și de critici.

No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

Grupul a lansat în iulie primul extras, Settle Down, pentru care au filmat și un videoclip plin de culoare și umor. Artwork-ul a fost realizat de celebru pictor muralist Miles "Mac" MacGregor iar discul a este produs de Mark "Spike" Stent (The KLF, Spice Girls).

Tracklist Push and Shove

 1. Settle Down
 2. Looking Hot
 3. One More Summer
 4. Push And Shove
 5. Easy
 6. Gravity
 7. Undercover
 8. Undone
 9. Sparkle
 10. Heaven
 11. Dreaming The Same Dream

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Turneu aniversar Omul cu Sobolani

OCS aniversează 15 ani de la înființare și organizează un turneu ce va demara din București. Primul concert Omul cu...

Închide