Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Armin van Buuren feat. Ana Criado - I'll Listen - VIDEO - UPDATE

Cu o zi înaintea lansării oficiale, clipul "I'll Listen" a fost deconspirat de Armin van Buuren. Piesa prilejuiește un featuring Ana Criado și urmează succesului "Suddenly Summer". Urmăreste clipul video pe InfoMusic.
Armin van Buuren la Dance Weekend 2012

Armin van Buuren la Dance Weekend 2012

Cu o zi înaintea lansării oficiale, clipul "I'll Listen" a fost deconspirat de Armin van Buuren. Piesa prilejuiește un featuring Ana Criado și urmează succesului "Suddenly Summer". Este vorba de o melodie caldă cu un bas puternic progresiv. Soundul e împlinit de vocea fermecătoare a uneia dintre cele mai apreciate interprete de muzică dance electronică.

Armin Van Buuren la The Mission Dance Weekend 2012

Armin Van Buuren la The Mission Dance Weekend 2012

Videoclipul "I'll Listen" va fi lansat oficial vineri, 21 septembrie 2012, mix-ul original de peste 7 minute fiind însoțit de o variantă prescurtată pentru posturile de radio.

Armin van Buuren feat. Ana Criado - I'll Listen - VIDEO

Anul acesta Armin van Buuren a venit în România la Dance Weekend 2012. Pe 4 august 2012 el a mixat aproape patru ore pe plaja Hanul Piraților din Năvodari, de unde v-am prezentat impresii și poze.

Citește mai multe despre Armin van Buuren
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La mulți ani, Bere Gratis!

Pe 20 septembrie 2012, trupa Bere Gratis împlinește 14 ani de carieră. Aniversarea va prilejui un nou concert pe scena...

Închide