Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Armin van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ internațional

Armin van Buuren a primit premiul pentru Cel Mai Bun DJ Internațional la DJ Awards pentru al 4-lea an la rand.
Armin van Buuren la Dance Weekend 2012

Armin van Buuren la Dance Weekend 2012

Urmărește-ne pe

Recent s-au desfășurat DJ Awards în celebrul Club Pacha din Ibiza, iar Armin van Buuren a primit premiul pentru Cel Mai Bun DJ Internațional, fiind votat de pasionații de muzică electro-dance din întreaga lume pentru al patrulea an la rând De asemenea, acesta a mai câștigat premiul pentru Cel Mai Bun DJ Trance.

Armin van Buuren la Dance Weekend 2012

Armin van Buuren la Dance Weekend 2012

The DJ Awards este o organzație non-profit ce a fost creată în 1998 pentru a recunoaște și premia cei mai talentați DJ din lume. Evenimentul are loc în fiecare an în capitala muzicii electro-dance, exotica insulă Ibiza.

Armin van Buuren a lansat luna aceasta un nou videoclip pentru piesa I’ll Listen, o colaborare cu Ana Criado și se pregătește pentru un nou turneu mondial, intitulat A State of Trance 600.

În vara ce a trecut, românii împătimiți de muzica electro-dance au avut ocazia să petreacă 4 ore intense în compania lui van Buuren, care a mixat pe plaja Hanul Piraților din Năvodari, în cadrul evenimentului Dance Weekend 2012FOTO și RECENZIE

Citește mai multe despre Armin van Buuren
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
How to Destroy Angels lansează un nou EP

How To Destroy Angels, noul proiect muzical al lui Trent Reznor (Nine Inch Nails) va lansa în pe 13 noiembrie...

Închide