Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Antonia a filmat clipul Jameia – VIDEO – FOTO

Antonia a filmat videoclipul pentru piesa Jameia, pe care sperăm să-l vedem cât mai curând. Dar până atunci, artista a postat un clip making of, ce include secvențe de pe platoul de filmare.
Antonia - Jameia Video - Making Of

Antonia - Jameia Video - Making Of

Antonia a filmat videoclipul pentru piesa Jameia, pe care sperăm să-l vedem cât mai curând. Dar până atunci, artista a postat un clip making of, ce include secvențe de pe platoul de filmare (video mai jos).

Antonia - Jameia Video - Making Of

Antonia - Jameia Video - Making Of

Așa cum se obișnuiește, noul single single este promovat și printr-un nou look. Având în vedere faptul că Antonia a crescut în Las Vegas și Utah, nou stil cu influențe R&B și hip-hop este pe placul artistei. În plus, se pare că videoclipul o va prezenta pe Antonia dansând și cântând pe străzile unui cartier, cu un look sport-sexy, așa cum se obișnuiește în clipurile de hip-hop, soul sau R&B.

 Antonia - Jameia Video - Making Of

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Tot pentru promovarea single-ului, artista a susținut o sesiune live, într-un magazin de jucării. Aceasta a fost acompaniată doar de clăpar, interpretând o versiune nouă a cântecului, pe care o puteți vedea mai jos. Sigur, întreg conceptul este asemănător cu ceea ce se întâmplă în grădina Innei. Dar asta pentru că ambele artiste lucrează cu Global Music Management și cu producătorii de la Play & Win. În plus, această strategie ajută la promovarea artistelor în afară.

Antonia - Jameia Video - Making Of

Antonia - Jameia - Piano Session

Citește mai multe despre Antonia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În noul clip Taxi vedetele spun Ești iubibilă - VIDEOCLIP

Taxi a lansat noul videoclip pentru piesa Ești iubibilă în cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani. Clipul pe care...

Închide