Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Antonia a filmat clipul Jameia – VIDEO – FOTO

Antonia a filmat videoclipul pentru piesa Jameia, pe care sperăm să-l vedem cât mai curând. Dar până atunci, artista a postat un clip making of, ce include secvențe de pe platoul de filmare.
Antonia - Jameia Video - Making Of

Antonia - Jameia Video - Making Of

Urmărește-ne pe

Antonia a filmat videoclipul pentru piesa Jameia, pe care sperăm să-l vedem cât mai curând. Dar până atunci, artista a postat un clip making of, ce include secvențe de pe platoul de filmare (video mai jos).

Antonia - Jameia Video - Making Of

Antonia - Jameia Video - Making Of

Așa cum se obișnuiește, noul single single este promovat și printr-un nou look. Având în vedere faptul că Antonia a crescut în Las Vegas și Utah, nou stil cu influențe R&B și hip-hop este pe placul artistei. În plus, se pare că videoclipul o va prezenta pe Antonia dansând și cântând pe străzile unui cartier, cu un look sport-sexy, așa cum se obișnuiește în clipurile de hip-hop, soul sau R&B.

 Antonia - Jameia Video - Making Of

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Tot pentru promovarea single-ului, artista a susținut o sesiune live, într-un magazin de jucării. Aceasta a fost acompaniată doar de clăpar, interpretând o versiune nouă a cântecului, pe care o puteți vedea mai jos. Sigur, întreg conceptul este asemănător cu ceea ce se întâmplă în grădina Innei. Dar asta pentru că ambele artiste lucrează cu Global Music Management și cu producătorii de la Play & Win. În plus, această strategie ajută la promovarea artistelor în afară.

Antonia - Jameia Video - Making Of

Antonia - Jameia - Piano Session

Citește mai multe despre Antonia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În noul clip Taxi vedetele spun Ești iubibilă - VIDEOCLIP

Taxi a lansat noul videoclip pentru piesa Ești iubibilă în cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani. Clipul pe care...

Închide