Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

ANATHEMA se pregătește de turneul european, a doua oprire fiind România

ANATHEMA se află pe ultima sută de metri cu turneul european. Concertul ANATHEMA de la Bucuresti va fi organizat de Phoenix Entertainment la Jukebox Venue pe 23 septembrie la ora 21.00.
Trupa ANATHEMA

Trupa ANATHEMA

ANATHEMA se află pe ultima sută de metri cu turneul european. Primul concert din cele 50 programate va fi susținut în Bulgaria pe 22 septembrie, la Plovdiv. A doua zi, trupa va trece Dunărea spre București, unde este așteptată pentru a noua oară. Concertul ANATHEMA va fi organizat de Phoenix Entertainment la Jukebox Venue pe 23 septembrie la ora 21.00. Accesul publicului se va face începând cu orele 20:00.

Trupa ANATHEMA

Trupa ANATHEMA

Turneul “Weather Systems” promovează cel mai recent material discografic ANATHEMA, lansat la începutul acestui an. În Statele Unite ale Americii, în prima săptămână de la lansarea albumului pe piață, au fost vândute peste 1300 de copii. Albumul “Weather Systems” se afla pe locul 22 in Top New Artist Albums, clasament al celor mai bine vândute albume semnate de artiști noi și consacrați.

Într-o carieră de 22 ani, ANATHEMA a cântat atât Doom Metal, Gothic Metal, cât și rock alternativ, progresiv și atmosferic. Cele mai cunoscute piese din repertoriul trupei, dar și melodii precum “The beginning and the end”, “The gathering of the clouds” sau “Untouchable”, desprinse din cel mai recent produs discografic “Weather Systems” - vor fi interpretate la București într-un show complet. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc între 80 – 120 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre AnathemaPhoenix
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert The MOOoD în clubul Panic

Sub sloganul Don't Panic! Everything is under control!, noul club Panic pune stăpânire peste vechea locație unde se afla clubului...

Închide