Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alternosfera a lansat albumul Virgula și începe un turneu de promovare

Alternosfera a lansat cel de-al treilea disc intitulat „Virgula”, urmând să îl promoveze prin țară în perioada octombrie-noiembrie 2012. Primul concert va avea loc vineri, 5 octombrie, la București în Clubul FABRICA. Vezi ce alte orașe sunt incluse in turneul Alternosfera.

Publicat

pe

ALTERNOSFERA
ALTERNOSFERA

Alternosfera a lansat cel de-al treilea disc intitulat „Virgula”, urmând să îl promoveze prin țară în perioada octombrie-noiembrie 2012. Turneul cuprinde până în prezent orașe precum București, Buzău, Cluj, Timișoara, Brașov, Galați, Suceava, Bacău, Constanța și Iași. Primul concert va avea loc vineri, 5 octombrie, la București în Clubul FABRICA.

ALTERNOSFERA

ALTERNOSFERA

Programul turneului Alternosfera:

  • Turneul ALTERNOSFERA - octombrie-noiembrie 2012Vineri, 5 octombrie - București, Club Fabrica
  • Sambata, 6 octombrie - Buzău, Cafeneaua Artiștilor
  • Vineri, 12 octombrie - Cluj, Flying Circus
  • Sambata, 13 octombrie – Timișoara, Daos Club
  • Vineri, 2 noiembrie - Brașov, Rockstadt
  • Sambata, 3 noiembrie – Galați, Zodiar
  • Vineri, 9 noiembrie - Suceava, Babilon
  • Sambata, 10 noiembrie - Bacău, Subway
  • Vineri, 23 noiembrie – Constanța, Goblin
  • Sambata, 24 noiembrie - Iași, Underground Pub

Albumul este prima parte dintr-un triptic conceptual numit ePIsodia, ce va cuprinde 3 CD-uri: „Virgula”, „3” şi „14”.

Chintesenţa tripticului ePIsodia gravitează în jurul celei mai importante şi celebre constante matematice PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorită relaţiei sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă şi univers. Conceptul ePIsodia îşi propune să devină inseparabil de Alternosfera şi universul său: publicul.

Virgula reprezintă miezul tripticului ePIsodia, titlul pe care îl poartă al 3-lea album cu 14 piese: 3,14. Virgula separă şi uneşte în acelaşi timp întregul de fracţionar, raţionalul de iraţional, realitatea de vis, sentimentele distincte şi episoadele discrete de şirul continuu al vieţii, şir plasat în labirintul Marcel Bostan: voce, clape; Marin Nicoară: chitară, clape; Sergiu Aladin: chitară, clape; Vicosh: bass; Anatol Pugaci: tobe; Alternosfera – Sfera – Cerc – π – 3,14 – al 3-lea album – Virgula – 14 piese – piesa a 3 de pe album e Virgula și are 3:14.

Cel mai recent single Alternosfera este „Aruncă-mi”, melodie difuzată în primavară și care a ajuns No 1. în TopShow Radio Guerrilla timp de mai multe săptămâni. Noul turneu al trupei este susținut de Radio Guerrilla, InfoMusic fiind partener media.

Comentează

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending