Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Alexandra Stan a lansat clipul Cliche (Hush Hush) - VIDEOCLIP

Alexandra Stan a lansat videoclipul noului single Cliche (Hush Hush), pe care îl puteți viziona pe InfoMusic.ro. Clipul începe cu o scenă liniștită de cocktail și se termină într-o nuanță mai ciudată și mai întunecată.
Alexandra Stan - Cliche (Hush Hush)

Alexandra Stan - Cliche (Hush Hush)

Alexandra Stan a lansat videoclipul noului single Cliche (Hush Hush), pe care îl puteți viziona mai jos. Regizat de Iulian Moga, clipul are un început filmat alb-negru ce aduce aminte de filmele anilor '70.

Alexandra Stan - Cliche (Hush Hush)

Alexandra Stan - Cliche (Hush Hush) (Foto: www.facebook.com)

Odată cu refrenul, imaginea prinde culoare, chiar foarte multă culoare, iar „hush – hush” nu poate să nu ne amintească de piesa celor de la Pussycat Dolls, Hush Hush; Hush Hush. Atmosfera de cocktail se transformă în cea de petrecere, unde dansatorii ce se află alături de artistă realizează o coregrafie simplă.

A doua jumătate a videoclipului începe să devină mult mai întunecată și ciudată. Dacă în prima parte imaginile au legătură cu versurile piesei, scena în care Alexandra Stan stă pe un jilț, cu fața acoperită de gluga pelerinei nu se potrivește deloc cu mesajul piesei. În plus, cântăreața este înconjurată de indivizi cu pelerine negre și cu măști. Pe de-o parte, atunci când spune că ea și iubitul ei nu sunt o pereche comună, ne putem imagina foarte multe lucruri ieșite din comun.

După scena ruptă dintr-un film de vampiri pentru adolescente, cântăreața iese la o cină romantică cu iubitul și începe să rupă hainele de pe el, iar la final dă foc mesei, vrând astfel să demonstreze că nu sunt un clișeu. Nu lipsește nici scena din dormitor, unde Alexandra Stan este îmbrăcată într-un costum de piele lăcuită, specific fetișurilor S&M și își biciuește iubitul care nu pare prea încântat de faptul că nu sunt o pereche normală.

Cliche este produs de aceeași echipă de la Maan Studio, care colaborează cu Alexandra Stan de ceva vreme. Acesta este al doilea single lansat anul acesta de cântăreață, primul fiind Lemonade, ce se bucură de un clip colorat, realizat tot de Iulian Moga.

Clip Oficial: Alexandra Stan - Cliche (Hash Hash)

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CADENZA VAGABUNDOS revine la București pe 17 noiembrie

Grupul Cadenza Vagabundos revine la București pe 17 noiembrie 2012, la un an distanță de concertul din 2011. Evenimentul va...

Închide